Libnet.ro
UNICEF

07:15

Motivul pentru care un istoric refuza sa mearga la Alba Iulia de 1 decembrie: Targoviste, cel mai important oras istoric al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care un istoric refuza sa mearga la Alba Iulia de 1 decembrie: Targoviste, cel mai important oras istoric al Romaniei

Manifestarile dedicate Celebrarii Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia vor fi, cu siguranta, cele mai mediatizate din tara, pe 1 decembrie. Istoricul Vasile Lupasc, cel care si-a dedicat ultimii ani promovarii imaginii domnitorului Vlad Tepes in tara, dar si peste hotare, prin cartile sale, spune ca Targoviste este cel mai important oras istoric al Romaniei si ar trebui sa fie sarbatorit cum se cuvine. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care un istoric refuza sa mearga la Alba Iulia de 1 Decembrie: Targoviste, cel mai important oras istoric al Romaniei

Manifestatiile dedicate Celebrarii Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia vor fi, cu siguranta, cele mai mediatizate din tara, pe 1 Decembrie. Istoricul Vasile Lupasc, cel care si-a dedicat ultimii ani promovarii imaginii domnitorului Vlad Tepes in tara, dar si peste hotare, prin cartile sale, spune ca Targoviste este cel mai important oras istoric al Romaniei si ar trebui sa fie sarbatorit cum se cuvine.

Motivul pentru care aceasta fotografie a devenit virala pe internet

Poza unui barbat barbat cautat de politie a devenit virala dupa ce politia din West Midlands a publicat pe Facebook o imagine cu el. Internautii auglumit pe seama modului in care arata parul acestuia.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

Motivul pentru carefurculita a fost respinsa la inceputuri de Biserica

Furculita este un obiect banal pe care-l folosim pentru a consuma mancarea solida. Totusi, aceasta are o istorie extrem de controversata si aparitia ei a fost primita cu reticenta de lumea.

Recompense si felicitari pentru politistii care l-au prins pe recidivistul autor al talhariei de la Alba Iulia

Cei trei agenti de politie din Alba Iulia care l-au prins pe recidivistul ce a talharit o tanara in scara unui bloc.

Spital de linia intai pentru participantii la sarbatoarea Unirii de la Alba Iulia. Planul special stabilit de medici si autoritati

Unitatile medicale din Alba se pregatesc in mod special pentru evenimentele din perioada sarbatoririi Marii Uniri, cand la Alba Iulia sunt asteptati peste 100. 000 de locuitori. A fost stabilit chiar si un spital de linia intai in cladiurea unui colegiu din oras.

Familia Regala se va afla la Alba Iulia de 1 Decembrie: Detaliul surprinzator al vizitei in orasul Marii Uniri

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu se vor afla la Alba Iulia de 1 Decembrie. Membrii Familiei Regale vor calatori cu Trenul Regal pana la Alba iulia pentru a participa la ceremoniile.

Lucrarile la parcul din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie. Primarul Mircea Hava: Ne-au ucis procedurile

Lucrarile la Parcul Unirii din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie, iar o parte dintre gardurile care inconjoara acum lucrarile vor ramane acolo, a anuntat marti primarul Mircea Hava. Daca aveam inca o luna, in care ne-au ucis procedurile, eram gata a afirmat Hava.

100 romani din Covasna au pornit cu carutele catre Alba Iulia. Cati kilometri strabat pentru a reface Drumul Unirii

100 de romani din judetul Covasna au plecat cu carutele duminica, 25 noiembrie, din localitatea Valcele, judetul Covasna, catre Alba Iulia, pentru a participa la Centenarul Marii Uniri. Prin localitatile prin care merg carutasii, imbracati in straie populare romanesti, sunt primiti cu paine si sare de catre autoritati, dar si militari, care flutura steagurile in fata lor.

Organizatorii Marsului Unirii de la Alba Iulia dezmint organizarea unui protest in ziua de 1 Decembrie

Oraganizatorii Marsului Unirii de la Alba Iulia, la care sunt asteptati peste 10. 000 de participanti, sustin ca nu vor organiza niciun protest in data de 1 Decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )