Libnet.ro
UNICEF

09:45

Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William s-au despartit chiar inainte de nunta

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William s-au despartit chiar inainte de nunta

In 2007, dupa cativa ani de relatie, Kate Middleton si Printul Williams au decis sa se desparta. Se pare ca familia lui Kate l-a invitat pe Printul William sa petreaca Anul Nou alaturi de ei, iar pentru. continuă pe Antena3

Motivul pentru care a ramas fara par Catalin Scarlatescu

Motivul pentru care a ramas fara par Catalin Scarlatescu. in Marea Chinei de Sud m-am speriat foarte tare si in doua zile am ramas cu par pe perna, a spus Scarlatescu la Chefi la.

Genial. Motivul pentru care ar trebui sa incalzesti cheia cu o bricheta - VIDEO

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu isi fi uitat vreodata cheile acasa. Iata un truc extrem de util cu ajutorul caruia inveti cum iti poti face propria cheie de rezerva in doar cinci.

Motivul pentru care te simti rau atunci cand se modifica presiunea atmosferica. Sigur nu te gandeai la asta

Presiunea normala stabilita este 760 mmHg coloana de mercur), insa potrivit estimarile aceasta va atinge limita de 775-776 mmHG si vom observa ca ne doare capul, apar ameteli, modificari ale tensiunii.

Motivul pentru care extraterestrii nu ne-au vizitat pana acum

Este posibil ca in Univers sa existe planete locuibile, unele dintre acestea putand fi populate deja de extraterestri. Conform unui studiu realizat de cercetatori ai Universitatii Nationale din.

Motivul pentru care oamenii in varsta sunt mai fericiti decat tinerii

Cei in varsta sunt mai fericiti decat tinerii. in ciuda efectelor provocate de inaintarea in varsta, fecirirea inclina decisiv balanta in dreptul celor trecuti de prima tinerete, scrie The.

Kate Middleton a nascut al treilea copil al cuplului regal

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a nascut al treilea copil al cuplului, un baietel perfect sanatos. Kate Middleton si printul William au anuntat sarcina in septembrie 2017. Este cel de-al treilea copil.

Kate Middleton a parasit maternitatea, la cateva ore dupa nastere

Familia regala britanica are de acum un nou mostenitor. Kate Middleton a nascut cel de-al treilea copil al sau si al printului William, un baietel perfect sanatos, de 3,8 kilograme. La doar cateva ore dupa nastere, ea si cel mic au parasit maternitatea.

A nascut Kate Middleton! Un nou print pentru Marea Britanie!

Kate Middleton a nascut. Ducesa de Cambridge a adus pe lume cel de-al treilea mostenitor, un baiat, un nou print pentru Marea Britanie. Iata cat a cantarit bebelusul la nastere.

Marea Britanie are un nou print! Kate Middleton a nascut al treilea copil (VIDEO)

Sarbatoare la Casa Regala Britanica! Kate Middleton a nascut, luni, cel de-al treilea copil. Cei de-al doilea fiul al Ducilor de Cambridge a cantarit la nastere 3,8 kilograme, potrivitDaily Mail. Micut.

Kate Middleton se pregateste sa nasca! A fost dusa la spital luni dimineata (FOTO)

Kate Middleton a fost internata, aceasta aflandu-se in prima etapa a travaliului. Contul oficial al Palatului Kensington a scris, pe Twitter, ca ducesa a fost dusa la Spitalul St. Mary din Paddington, Londra,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )