Libnet.ro
UNICEF

08:00

Motivul pentru care oamenii in varsta sunt mai fericiti decat tinerii

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care oamenii in varsta sunt mai fericiti decat tinerii

Cei in varsta sunt mai fericiti decat tinerii. in ciuda efectelor provocate de inaintarea in varsta, fecirirea inclina decisiv balanta in dreptul celor trecuti de prima tinerete, scrie The. continuă pe Antena3

Vizitatorii unei gradini zoo au ucis un cangur, cu pietre. Motivul pentru care au facut acest lucru este incredibil

Un cangur a murit la o gradina zoologica din sud-estul Chinei, dupa ce vizitatorii au aruncat cu pietre in el, in incercarea de a-l provoca sa faca salturi, au informat mass-media din China, citate de.

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat.... Continuarea este uluitoare

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascuse pilda zilei. Mainile care ajuta sunt mai sfinte, decat gurile care se roaga, a spus.

Patru motive pentru care este bine sa mergi mai mult in fiecare zi

In ziua de astazi suntem bombardati de mesaje care ne spun ca trebuie sa mergem la sala, sa ridicam greutati, si sa fim foarte activi. Defapt, tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sanatosi este o mica.

Premiera in justitia din Vaslui: motivul pentru care judecatorii au respins cererea de liberare conditionata a unuia dintre cei 7 violatori

Primul dintre cei sapte violatori din Vaslui propus pentru liberarea conditionata a ratat iesirea din puscarie inainte de executarea integrala a pedepsei de 6 ani, deoarece nu a a achitat niciun leu daune morale victimei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )