Libnet.ro
UNICEF

09:30

Motivul pentru care Leonardo da Vinci a lasat opera Mona Lisa nefinalizata

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Leonardo da Vinci a lasat opera Mona Lisa nefinalizata

Doi medici italieni sustin ca Leonardo da Vinci a lasat opera Mona Lisa nefinalizata din cauza problemelor de sanatate. Dupa ce au studiat un desen care il infatiseaza pe marele artist, cei doi spun ca au descoperit motivul din spatele acestui mister. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care o mama a lasat un pedofil sa-i violeze fiicele. Ce i-a promis barbatul

O femeie a lasat un pedofil sa-i violeze fetitele. Barbatul i-a promis ca se va casatori cu ea. Incidentul a avut loc in locuinta femeii, unde cele doua fetite de 1 an si 4 ani au fost violate de.

Motivul pentru care o multinationala a plecat din Romania. Acuzatii extrem de grave la adresa angajatilor

In august 2016, compania germana Heyform Bramsche GMBH deschide in Romania, la Remetea Mare, langa Timisoara, o fabrica de componente auto care produce piese pentru producatori auto din grupul Volkswagen.

Faze tari: Cum a sarbatorit o tanara divortul obtinut dupa o lupta de 15 ani prin tribunale; O domnisoara de onoare a trebuit sa supravegheze 90 de pestisori aurii; Motivul pentru care un barbat a impins 107 km o masina in care se afla bunica sa

Asa se transforma un bob de cacao intr-un iepuras de Paste. Ouale si iepurasii din ciocolata sunt preferatele romanilor atunci cand vine vorba despre. Sapte vehicule bizare ale Germaniei din Al Doilea Razboi Mondial. in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, germanii au folosit masiv.

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Luna mai este extrem de importanta pentru o zodie. Au trecut sarbatorile si este cazul sa privim viata si din perspectiva materiala, nu doar din cea spirituala. Luna Mai este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )