Libnet.ro
UNICEF

22:00

Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1. Au fost banii o prioritate?

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1. Au fost banii o prioritate?

Loredana s-a mutat la antena, dar cu ce scop? Spune chiar ea. De curand aceasta a semnat cu Antena 1, in calitate de jurat al noii editi Next Star. De acum isi va face aparitia langa Stefan Banica si Dorian Popa. Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1 Dupa cum prea bine . continuă pe Playtech

Ce meserie are sotia lui Lucian Mandruta. Motivul pentru care au inceput sa discute planurile de criza

In ultima perioada Lucian Mandruta apare, din ce in ce mai des, in public si a devenit un adavarat formator de opinie. Cu o activitate intensa pe retele de socializare, Lucian Mandruta reuseste de fiecare data sa surprinda, atat prin parerile sale pe marginea subiectelor de interes general, dar si prin dezvaluirile facute. Ce meserie .

Meghan Markle, in lacrimi. Motivul pentru care sotia Printului Harry a plans in public

Meghan Markle a izbucnit in plans! Ce s-a intamplat atat de emotionant incat sa nu-si mai poata stapani lacrimile? Motivul pentru care sotia printului Harry a reactionat asa! Meghan Markle, in lacrimi Printul Harry si Meghan Markle au parasit pentru scurt timp Canada si au dat o fuga pana in Marea Britanie, la familia printului.

Motivul pentru care Raed Arafat nu are o sotie. De ce nu s-a casatorit pana acum

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in aceste momente de criza pentru Romania. Este o persoana dedicata muncii sale si mereu prezenta in toate problemele statului care au avut legatura directa cu el.

A aparut DOVADA! Bianca Dragusanu DIVORTEAZA! Motivul pentru care vedeta s-a despartit de Alex Bodi

Zi grea pentru Bianca Dragusanu si sotul ei. Potrivit Spynews. ro,exista un document prin care blondina este chemata chiar pe 10 martie la Tribunal, pentru desfacerea casatoriei. Se pare.

Adevaratul motiv pentru care Moise Guran a demisionat din USR. Ce sa intelegem prin motive personale

Moise Guran a demisionat din USR, miercuri seara, in sedinta Biroului National. Motivele pentru care a luat aceasta decizie. Adevaratul motiv pentru care Moise Guran a demisionat din USR Moise Guran a anuntat, in luna ianuarie a anului 2019 ca renunta la cariera de jurnalist si intra in politica, din pozitia de coordonator a campaniilor .

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc .

George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan. A semnat pentru bani frumosi

Actorul a dat prima lovitura pentru Andreea Balan. A semnat chiar unde aceasta a lucrat inainte. Fosta lui partenera de viata, nici nu si-a dat ce s-a intamplat de fapt. George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan Potrivit celor de la click. ro, George Burcea vrea sa ii de-a Andreei o lovitura de imagine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )