Libnet.ro
UNICEF

13:00

Motivul pentru care Marian Godina a votat la prima ora a diminetii. Ce i-a marturisit unui curios

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Marian Godina a votat la prima ora a diminetii. Ce i-a marturisit unui curios

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Roman stabilit in Germania, adevaratul motiv pentru care a votat: Azi simt ca e cumva diferit

Catalin Luchian, un roman stabilit in Berlin, Germania, a marturisit care este motivul pentru care a decis sa voteze la alegerile prezidentiale din 2019.

Adevaratul motiv pentru care Delia nu a devenit mama. Toti o intreaba, putini stiu raspunsul. Reactia ei a uimit fanii

Jurata de la iUmor a dezvaluit de cateva ori, in trecut, motivul pentru care nu isi doreste absolut deloc sa devina mama. Delia le-a impartasit de multe ori fanilor toate motivele pentru care refuza sa ramana insarcinata. Chiar si cu toate acestea, artista primeste zilnic numeroase mesaje sau comentarii in care ii este adresata aceasta .

Motivul incredibil pentru care un angajat a dat Amazon in judecata

Angajat al companiei Amazon diangosticat cu boala Crohn a deschis proces pentru lipsa accesului la baie. Cazul ridica din nou intrebari cu privire la politicile privind accesul la baie ale Amazonului si descrie regulile neobisnuite. Amazon este data in judecata de catre un angajat dintr-un motiv incredibil Un angajat dintr-un centru de apel Amazon din .

Adevaratul motiv pentru care Bianca a renuntat la divort, dupa ce s-a spus ca a fost batuta de Alex Bodi. Vedeta a recunoscut tot

Bianca Dragusanu a spus adevarul despre relatia pe care o are, in prezent, cu cel care inca ii este sot. Desi intre vedeta si Alex Bodi s-ar fi prevestit un scandal monstru, sub acuzatiile ca acesta a batut-o, Bianca a mers si a retras actele de divort. Mai mult, s-a afisat la bratul barbatului despre .

Cod rutier 2019. Cand pot folosi, de fapt, soferii telefonul la volan. Exceptia pentru care nu primesc amenda

Cea mai recenta modificare a Codului Rutier 2019, care prevede amenzi drastice pentru soferii care stau pe telefon in timp ce conduc, a facut si inca face mare valva printre conducatorii auto. Este una din cele mai controversate modificari aduse in Codul Rutier din aceasta a doua jumatate de an, in Romania. Modificarea intrata in .

Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare in data de 12 octombrie 2019. Ce trebuie sa afle neaparat soferii? Ai mai jos 5 greseli banale pentru care conducatorii auto risca sa ramana fara permis. Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis Sezonul de amenzi a inceput din 12 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban s-a prezentat la urne, duminica, la prima ora: Am votat pentru o Romanie normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica, la ora 8. 00, la Scoala nr. 1, din Dobroiesti, judetul Ilfov. La iesirea de la urne, liderul PNL a declarat ca a votat o Romanie normala. Am.

Surpriza mare la prezidentiale, dupa prima ora de vot in tara

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale s-au deschis, duminica, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani. in tara, sunt organizate 18. 748 de sectii de.

Motivul neasteptat pentru care un tata si-a batut cele trei fiice cu biciul

Judecatoria Aiud a motivat decizia prin care a condamnat un barbat in varsta de 43 de ani la 6 ani si 10 luni de inchisoare dupa ce si-a batut cu biciul cele trei fiice minore. Judecatoria Aiud a decis,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )