Libnet.ro
UNICEF

16:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Roman stabilit in Germania, adevaratul motiv pentru care a votat: Azi simt ca e cumva diferit

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Roman stabilit in Germania, adevaratul motiv pentru care a votat: Azi simt ca e cumva diferit

Catalin Luchian, un roman stabilit in Berlin, Germania, a marturisit care este motivul pentru care a decis sa voteze la alegerile prezidentiale din 2019. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un roman a zburat 15 ore cu avionul ca sa voteze acasa: Vremea mea a trecut

in mai, la Europarlamentare, argeseanul Bogdan Dovleac a trait experienta vietii lui: ca sa poata vota, el a facut 690 de kilometri, de la Entebbe, Uganda, pana la Nairobi,.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Germania

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde niciun roman nu a votat pana acum

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu a votat pana la aceasta ora niciun roman este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment emotionant intr-o sectie de votare din Jersey. Ce a facut un roman care a venit sa voteze

Un roman a cantat la pian intr-o sectie de votare din Jersey, Canalul Manecii. Romanulvenise sa voteze la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avertismentul lansat de Emil Hurezeanu: E ultima data cand suntem lasati sa facem asa ceva!

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, atrage atentia ca aceste alegeri sunt ultimele in care vor exista atat de multe sectii de votare in Germania. Am avut.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca a votat cu gandul la o tara prospera, demna si respectata oriunde in aceasta lume. Am.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un roman din Siberia, care a vrut sa voteze prin corespondenta?

Marius Giura se afla in Siberia, insa de loc este din Alba. Daca in anii precedenti astrabatut 10. 000 de kilometri pentru a putea vota, acum barbatul care.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Mircea Diaconu si-a anuntat sustinatorii virtuali, ca la ora inchiderii urnelor, va fi din nou pe treptele Ateneului Roman. Candidatul independent .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce rol are de fapt presedintele in Romania

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Potrivit Constitutiei din 2003, Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )