Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care oamenii nu au blana, ca maimutele

Playtech Playtech,
Motivul pentru care oamenii nu au blana, ca maimutele

Desi nu exista un motiv clar si sigur care sa ne faca sa intelegem de ce nu suntem la fel de blanosi precum stramosii nostri darwinieni, primatele, mai multe teorii ne lamuresc. Teoria primatei acvatice a fos elaborata de patologulMax Westenhofer in 1942. A fost ulterior adoptata si de biologul marin Alister Hardy, scriitorul Elaine [] . continuă pe Playtech

Caru' cu vedete: Andreea Mantea, fotografiata fara gene false; Motivul pentru care Angela Similea a disparut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista?; Adevarul despre Meghan Markle. Prietenii apropiati ai Ducesei de Sussex rup tacerea

Catalin Morosanu a spus exact ce crede despre Mihaela Radulescu. E buna. Mihaela Radulescu le-a gatit concurentilor de la. Motivul pentru care Mihai Gainusa nu si-a trimis copiii la scoala in Romania: Eu imi doresc un viitor mai bun pentru ei! Mihai Gainusa a povestit ca nu.

Un pahar de bere pe zi este sanatate curata. Vezi motivul pentru care e bine sa faci acest lucru zilnic

Berea este cea mai populara bautura din categoria celor obtinute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia in cantitati moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru.

A injunghiat mortal opt persoane si a ranit alte sapte. Motivul pentru care un barbat a recurs la acest gest e incredibil

Un barbat, care isi suspecta sotia ca il insala, a injunghiat mortal opt persoane de suparare. Incidentul socant a avut loc in vestul Chinei. Barbatul s-a imbatat sia ucis opt persoane.

Motivul pentru care o femeiea cerut divort la numai treiminute dupa casatorie. Asa se poarta chiar de la inceput

Un cuplu din Kuweit a facut istorie, dupa ce a devenit perechea din tara cu cea mai scurta casatorie. Femeia a cerut divortul dupa doar trei minute de la semnarea actelor. Potrivit presei locale, la scurt tim.

Motivul pentru care Traistariu a ratat si Eurovision Belarus 2019: Sufar ca un caine

Cantaretul Mihai Traistariu 39 de ani) a povestit care este motivul pentru care nu a mai ajuns la Eurovisionul din Belarus si a pierdut, astfel, orice sansa de a ajunge in finala.

Motivul NESTIUT pana acum pentru care Dragnea a renuntat subit la deplasarea in SUA, unde era invitat la Micul Dejun de Rugaciune

Liviu Dragnea nu va mai pleca in SUA pentru a participala cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala. Liderul PSD ar fi fost avertizat de israelieni sa nu mai faca deplasarea in SUA la.

Motivul pentru care Dodon a declarat presei ruse ca Moldova ar putea fi anexata la Romania

Igor Dodon a declarat pentru presa rusa ca Republica Moldova risca sa-si piarda statalitatea si sa fie anexata la Romania, dupa ce presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a afirmat ca Chisinaul nu va accepta sa reintegreze Transnistria, daca pretul pentru Republica Moldova va fi sa renunte la parcursul european.

Motivul pentru care Angela Similea a disparut din lumina reflectoarelor la 72 de ani. Ce planuri de viitor are artista

De mai multi ani, marea interpreta duce o viata discreta, departe de lumina reflectoarelor. in urma cu cateva zile, insa, cel alaturi de care a concertat de multe ori, cantaretul Ovidiu Komornyk, a vorbit despre decizia Angelei Similea de a nu mai aparea in lumina reflectoarelor pentru o vreme.

Jobul banal platit cu cel putin 3.000 de lei pentru care angajatorilor le ia sase luni sa gaseasca un angajat

Un business format dintr-o ferma si o fabrica de lactate isi gaseste cu greu oameni cu care sa lucreze. Desi jobul pare unul banal. in acest an, angajam inca 20-30 de oameni in fabrica. Gasim greu pers.

Romnii ar putea alege cele trei riscuri pentru care sunt obligati prin lege sa-si asigure locuintele: Pagubele generate de furtuni, noul risc luat n calcul

Vrem sa scoatem obligativitatea primarilor de a-si amenda propriul electorat pentru ca acest sistem nu functioneaza si ne gandim sa mai introducem unul sau doua riscuri pe care sa le acopere asigurarea obligatorie a locuintelor, precum riscul de furtuna, a declarat vineri pentru HotNews. ro Cristian Rosu, vicepresedintele ASF, responsabil de sectorul asigurarilor. 'Pretul va ramane acelasi pentru ca asigurarea va acoperi tot trei riscuri, din care riscul de cutremur sa fie general valabil, dar sa le poti alege pe celelalte doua: furtuna si inundatii sau alunecari de teren si furtuna', a spus acesta. Vezi in articol ce alte propuneri se pregateste ASF sa transmita catre Finante pentru modificarea legii asigurarii obligatorii a locuintelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )