Libnet.ro
UNICEF

14:45

Motivul pentru care Papa Francisc nu a mai plecat cu elicopterul de la Sibiu catre Blaj

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Papa Francisc nu a mai plecat cu elicopterul de la Sibiu catre Blaj

Papa Francisc nu a mai plecat, duminica dimineata, cu elicopterul, asa cum era programat, din Sibiu, spre Campia Libertatii, din cauza cetii care era la Blaj. Acesta a ajuns cu masina, pe DN14. Primarul. continuă pe Antena3

Care este motivul pentru care Papa Francisc a venit in Romania

Papa Francisc efectueaza o vizita istorica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Este al doilea Papa care ajunge in Romania, dar ar fi de remarcat ca au trecut 20 de ani de cand ultimul Suveran Pontif vizita Romania. Primul cap al Bisericii Catolice care a ajuns in Romania a fost Papa Ioan Paul al [] .

Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Papa Francisc trebuia sa aterizeze la Bacau, sambata dimineata, insa vremea rea i-a dat planurile peste cap. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo. in cele din urma, avionul in care se afla a aterizat la Targu Mures. Papa Francisc nu a mai ajuns la Bacau Chiar daca aeronava in care se [] .

Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara. Versurile sunt emotionante

Papa Francisc a vorbit in repetate randuri despre puterea rugaciunii si i-a invatat pe oameni sa se roage. Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara este calea de comunicare pe care Suveranul pontif isi inalta sufletul catre Dumnezeu pentru a primi Lumina. Rugaciunea pe care Papa Francisc o rosteste in fiecare seara [] .

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

Gafa in momentul in care Papa Francisc a aterizat in Romania VIDEO

Gafa de protocol in momentul in care Papa Francisc a aterizat in Romania. Avionul a fost parcat gresit, aeronava trebuia parcata in fata covorului rosu, dar s-a dus prea in fata. Pilotul trebuia sa se.

Gestul cu care Papa Francisc a cucerit Romania

Suveranul Pontif a ajuns pe Aeroportul Otopeni, vineri, in jurul orei 11:30. Papa Francisc a fost intampinat de Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, de zeci de oficiali dar si de foarte multi romani care.

Papa Francisc a plecat de la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat romanii prezenti in curtea Palatului - LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe.

Papa Francisc a plecat din Romania. Povestea fotografiei facute in interiorul aeronavei TAROM

Papa Francisc a plecat duminica din Romania, la bordul aeronavei TAROM cu numele Alexandru Ioan Cuza. inainte de decolare, pilotii au surprins o imagine cu cele doua steaguri al Romaniei si al Vaticanului care au fost puse in exterior, in lateralul avionului.

Digi24: Papa Francisc a plecat din Romania. Povestea fotografiei facute in interiorul aeronavei TAROM

Papa Francisc a plecat din Romania, la bordul aeronavei TAROM cu numele Alexandru Ioan Cuza.

E uimitor! Ce s-a intamplat la Sumuleu Ciuc, dupa ce Papa Francisc a plecat - VIDEO

La Sumuleu Ciuc a iesit soarele, dupa ce Papa Francic a oficiat o slujba la Sanctuarul marian. Credinciosii spun ca acesta este un semn divin si sustin ca cerurile s-au deschis. La Sumuleu Ciuc a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )