Libnet.ro
UNICEF

22:00

Papa Francisc a plecat de la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat romanii prezenti in curtea Palatului - LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a plecat de la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat romanii prezenti in curtea Palatului - LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe. continuă pe Antena3

Papa Francisc, intampinat de Klaus si Carmen Iohannis la Palatul Cotroceni. Suveranul Pontif a salutat in limba romana garda de onoare (VIDEO, FOTO)

Vizita istorica a Papei Francisc in Romania a inceput vineri, in jurul pranzului. Suveranul Pontif a fost intampinat pe aeroport de presedintele Klaus Iohannis, de Prima Doamna, Carmen Iohannis, si de alte.

Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhiei. Suveranul Pontif va avea o discutie cu Patriarhul Daniel - LIVE TEXT si VIDEO

Update:Suveranul Pontif a ajuns la Palatul Cotroceni. Papa Francisc este intampinat de Garda de Onoare. Update: Suveranul Pontif saluta miile de bucuresteni. Update:Papa saluta trecatorii de pe.

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

Meniu special pentru Papa Francisc. Ce va manca Suveranul Pontif la Bucuresti - VIDEO

In vizita pe care o va face in Romania, Papa Francisc va avea putin timp sa savureze mancarea romaneasca, deoarece va fi mai tot timpul in miscare. Reprezentantii Bisericii Catolice din Romania spun.

Papa Francisc, asteptat la Cotroceni de GARDA DE ONOARE, oficiali de la Vatican si Comitetul de primire al Administratiei Przidentiale (FOTO, VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost intampinat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis. Ulterior, delegatia oficiala a pornit spre.

Papa Francisc in Romania. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo

Papa Francisc in Romania. Aeronava care il va transporta pe Papa Francisc sambata dimineata, in drumul sau catre Miercurea Ciuc, va ateriza la Targu Mures din cauza conditiilor meteo nefavorabile, si nu.

Gafa lui Klaus Iohannis, in timpul vizitei Papei Francisc la Palatul Cotroceni

Un mic incident a avut loc la Palatul Cotroceni, in timpul vizitei Papei Francisc in Bucuresti. Klaus Iohannis a ezitat pentru putina vreme sa dea mana cu sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni. Delia Dinu.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost primit la Palatul Cotroceni si a salutat garda de onoare in limba romana / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaudat UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

Papa Francisc, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati. Va urez prosperitate si pace (VIDEO)

Papa Francisc a declarat, vinera, ca este bucuros de vizita pe care o intreprinde in Romania. intr-un discurs pe care l-a tinut la Palatul Cotroceni, in cadrul unei ceremonii impresionante, Suveranul Pontif i-a.

Papa Francisc, la Palatul Patriarhal: Am venit aici ca un simplu pelerin

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni si o intalnire la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, Sfantul Parinte se indreapta acum catre Palatul Patriarhal. Suveranul Pontif va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )