Libnet.ro
UNICEF

12:00

Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis explica prezenta sa la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei prin d. continuă pe România Liberă

Iohannis, la marsul de comemorare a eroilor: Sunt primul presedinte care nu a fost comunist. Poate si asta are legatura cu ce fac

Klaus Iohannis a spus, duminica seara, in timpul marsului Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alaturi de ei! ca este primul presedinte care nu a fost comunist, acesta fiind motivul pentru care a ales sa participe la eveniment, scrie Mediafax.

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a putut divorta niciodata de Elena Ceausescu

Elena si Nicolae Ceausescu s-au cunoscut in 1939, in Ferentari, pe strada Veseliei. Cei doi s-au vazut la o petrecere organizata cu ocazia zilei de 1 mai.

Motivul pentru care e indicat sa pui unt in cafea. Sigur nu stiai asta!

Sigur nu stiai asta! De ce este bine sa punem unt in cafea .

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989. Ce s-a intamplat cand au aparut Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Au trecut 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Multi din cei care astazi au iesit in strada pentru a comemora evenimentele din 1989, in numar mare, au parcurs traseul de la Kilometrul zero, Piata Universitatii, spre Piata Victoriei. Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989 La evenimentul .

Presedintele si premierul au participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei. Iohannis si Orban au aprins candele in memoria victimelor din decembrie `89, ale caror nume au fost proiectate pe cladirea fostului CC (VIDEO)

UPDATE Klaus Iohannis si Ludovic Orban au marsaluit alaturi de oameni, purtandtricolorul. Manifestatia a culminat in Piata Revolutiei, unde presedintele, premierul, revolutionarii si alte persoane d.

Presedintele Klaus Iohannis, apel la unitate dupa comemorarea celor cazuti in lupta pentru libertate: Eroii si martirii nostri au fost impreuna si tot impreuna au izbandit (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un apel la unitate, duminica seara, dupa ce a participat la marsul dedicat eroilor Revolutiei Romane. Suntem aici pentru ca avem datoria sa rememoram izb.

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Cum a aparut Klaus Iohannis la depunerea juramantului. Neasteptat ce s-a vazut pe gatul presedintelui

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Seful statului a spus ca va fi presedintele tuturor romanilor. La evenimentul organizat in Parlament, Iohannis s-a prezentat foarte elegant si a purtat papion la gat. Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat la Cotroceni Profund onorat de .

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )