Libnet.ro
UNICEF

14:30

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a putut divorta niciodata de Elena Ceausescu

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a putut divorta niciodata de Elena Ceausescu

Elena si Nicolae Ceausescu s-au cunoscut in 1939, in Ferentari, pe strada Veseliei. Cei doi s-au vazut la o petrecere organizata cu ocazia zilei de 1 mai. continuă pe Antena3

Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis explica prezenta sa la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei prin d.

Motivul pentru care e indicat sa pui unt in cafea. Sigur nu stiai asta!

Sigur nu stiai asta! De ce este bine sa punem unt in cafea .

Elena Ceausescu lipea scotch pe cada sotului ei. Motivul incredibil pentru care facea acest lucru

Un fost ofiter de Securitate, care a fost si sosia lui Nicolae Ceausescu, a facut dezvaluiri uluitoare din viata cuplului dictatorial, la 30 de la Revolutia Romana. Dumitru Burlan a povestit ce se intampla in casa lui Ceausescu in perioada comunismului si cat de diabolica era sotia fostului dictator. Elena Ceausescu lipea scotch pe cada .

Abia acum S-A AFLAT! Motivul DIABOLIC pentru care Elena Ceausescu LIPEA mereu o bucatica de scotch in cada din baia dictarorului. Dezvaluiri BOMBA ale sosiei lui Nicolae Ceausescu

Dezvaluiri incredibile din viata sotilor Ceausescu, facute de Dumitru Burlan, fost ofiter de Securitate si sosia lui Nicolae Ceausescu, la 30 de ani de la caderea comunismului.

De ce Nicolae Ceausescu l-a transformat pe Mos Craciun in Mos Gerila. Cum arata bradul in perioada comunista

Nicolae Ceausescu a schimbat mai multe traditii si obiceiuri in timpul regimului comunist, in incercarea de a sterge din constiinta colectiva sarbatorile crestine. Asa s-a ajuns ca vreme de cateva decenii Mos Craciun sa fie Mos Gerila, iar bradul de Craciun sa fie pomul de iarna. Nicolae Ceausescu l-a transformat pe Mos Craciun in Mos .

Ce s-a intamplat cu sora lui Nicolae Ceausescu la Revolutie!

Nicolae Ceausescu a avut o sora, pe Elena Barbulescu, care a condus cu mana de fier judetul Olt. Cu zeci de ani in urma, femeia era foarte temuta in randul cetatenilor.

Greseala uriasa a lui Nicolae Ceausescu! A aflat despre asta inainte cu 11 zile sa fie executat

Nicolae Ceausescu a fost avertizat de germani in iarna lui 1989 privind modul in care este condusa tara. Fostul presedinte dinamovist Constantin Anghelache a declarat ca avertismentul a fost primit in data de 14 decembrie 1989.

ANAF a vandut celebra limuzina ARO folosita de Nicolae Ceausescu. De ce a primit Fiscul chiar mai multi bani decat cerea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a valorificat, prin licitatie, automobilul de teren ARO 304 culoare GRI, an de fabricatie 1977, care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu.

Ce a patit sora lui Nicolae Ceausescu la Revolutie. Elena Barbulescu a condus cu mana de fier judetul Olt

Sora dictatorului era cea in fata careia tremura intreg judetul Olt, pe care l-a condus cu o mana de fier. Elena Barbulescu si-a capatat statutul, dar si notorietatea odata ce fratele ei a ajuns la carma tarii, iar in anii de glorie ai comunismului, femeia era foarte temuta in randul cetatenilor. Ce a patit sora .

Cine a fost Silviu Brucan si cum a orchestrat din umbra asasinarea lui Nicolae Ceausescu. Ce a facut inainte de 1989

Silviu Brucan a jucat un rol important in Revolutia din 1989 si a ramas in memoria poporului roman ca Oracolul din Damaroaia, dupa ce a declarat ca Romania va avea nevoie de 20 de ani pentru a deprinde democratia. El a murit pe 14 decembrie 2006, la varsta de 90 de ani. Silviu Brucan a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )