Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care o profesoara din Romania a tuns doi elevi, la ora de dirigentie

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care o profesoara din Romania a tuns doi elevi, la ora de dirigentie

Profesoara care a tuns doi elevi din clasa a saptea de la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti spune ca nu ar mai repeta gestul si ca nu a intentionat sa denigreze. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Dan Negru refuza sa apara in reclame. Vedeta tv a recunoscut totul

E celebru de mai bine de 20 de ani, emisiunile sale au audiente uriase si cu toate acestea nu a fost vazut in nicio reclama. Dan Negru explica, intr-un interviu pentru antena3. ro, motivele pentru care.

Motivul numarul unu pentru care femeile insala - Nimeni se gandea la asta

Exista un motiv surprinzator pentru care femeile decid sa insele. O noua cercetare scoate la iveala un aspect care nu a mai fost luat in calcul pana acum. Multi parteneri sunt fericiti in relatie sau casatorie, insa.

MagicHOME - refugiul parintilor: Sute de vedete si oameni obisnuiti s-au implicat in campania de strangere de fonduri pentru un centru care sa gazduiasca familiile copiilor bolnavi de cancer din Romania. Cum se poate dona

Parintii copiilor bolnavi de cancer din Romania locuiesc luni intregi pe un scaun in spital. Si tocmai pentru ca acestia au nevoie de un Refugiu, a fost lansata o campanie strangere de fonduri pentru MagicHOME, un centru care va gazdui gratuit familiile acestor copii. Vedete, voluntari si oameni obisnuiti stau non-stop pe un scaun in centrul Bucurestiului, pana se vor strange 100. 000 de SMS-uri necesare finalizarii unui centru pentru familiile copiilor cu afectiuni grave, care necesita tratament departe de casa.

Baia Mare a castigat titlul de Capitala a Tineretului din Romania

Orasul Baia Mare a castigat titlul de Capitala a Tineretului din Romania pentru 2018-2019, intr-o ceremonie care a avut loc la Summitul Tinerilor de la Bacau .

Preturile telefoniei mobile din Romania ar putea scadea si mai mult: Bruxelles-ul crede ca tarifele de interconectare sunt mari si investigheaza propunerea ANCOM de a le mentine la nivelul din 2014

Comisia Europeana a declansat o investigatie aprofundata asupra propunerii arbitrului telecom din Romania ANCOM) de a mentine tarifele de interconectare la nivelul stabilit in 2014 pe baza unor date care acum sunt invechite, se arata intr-un comunicat publicat vineri seara de Executivul European. Bruxelles-ul subliniaza ca nivelul acestor tarife in Romania ramane ridicat comparativ cu cel din alte tari si ca autoritatea din Romania nu si-a justificat adecvat propunerea. Reducerea acestor tarife, care inseamna preturi mai mici pentru cei care vorbesc in alta retea decat in cea la care sunt abonati, a fost recomandata si de Consiliul Concurentei si este ceruta de RCSRDS.

Ambasada Rusiei la Bucuresti, despre declaratii ale ambasadorului Kuzmin criticate de opinia publica din Romania: Interpretare gresita, posibil din cauza traducerii si a citarii selective

Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti afirma ca declaratii ale ambasadorului Valeri Kuzmin la o conferinta desfasurata la Suceava, pe tema unui referendum privind eventuala unire a Republicii Moldova cu Romania si a interventiei ruse in Georgia, care au starnit reactii din partea opiniei publice din Romania, au fost gresit interpretate, posibil din cauza traducerii nu tocmai precise si a citarii selective, scrie News. ro.

Abuzul in serviciu, in varianta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania

Pentru ca saptamana viitoare va fi dezbatuta modificarea legislativa privind incadrarea abuzului in serviciu, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a propul legiuitorilor o alta varianta si trimis, in acest sens, un Studiu comparat privind reglementarea abuzului in serviciu/de putere/autoritate in tari europene.

O banca este pe cale sa dispara din Romania

Eurobank a anuntat vineri ca este aproape de finalizarea negocierilor cu Banca Transilvania privind vanzarea subsidiarelor sale din Romania, ceea ce va marca sfarsitul programului de restructurare a .

Profesoara de matematica care a tuns doi elevi de clasa a VII-a in fata colegilor: Daca le lispeste o suvita din perisor, nu inseamna ca li se schimba imaginea

O profesoara de matematica din cadrul Colegiului National Al. Cuza din Ploiesti este acuzata de parintii unor elevi ca i-a umilit si traumatizat pentru ca le-a tuns parul in clasa, in fata colegilor. Profesoara, care este si diriginta copiilor, si-a recunoscut vina, dar a precizat ca baietii nu respectau regulamentul scolii care impune lunigmea maxima a firului de par de cinci centimetri.

Profesoara de matematica care a tuns doi elevi de clasa a VII-a in fata colegilor: Daca le lipseste o suvita din perisor, nu inseamna ca li se schimba imaginea

O profesoara de matematica din cadrul Colegiului National Al. Cuza din Ploiesti este acuzata de parintii unor elevi ca i-a umilit si traumatizat pentru ca le-a tuns parul in clasa, in fata colegilor. Profesoara, care este si diriginta copiilor, si-a recunoscut vina, dar a precizat ca baietii nu respectau regulamentul scolii care impune lunigmea maxima a firului de par de cinci centimetri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )