Libnet.ro
UNICEF

12:45

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit. continuă pe Playtech

Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare. Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie Christian Sabbagh, jurnalistul de investigatie de origine libaneza, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. intrebat in repetate .

Larisa de la Puterea Dragostei a dezvaluit motivul pentru care a pierdut sarcina: Sper sa imi revin

Larisa de la Puterea Dragostei si-a facut intr-un final curaj sa vorbeasca despre trauma vietii sale. Aceasta a ramas insarcinata, dar, din nefericire, a fost nevoita sa faca intrerupere de sarcina. Blondina a vorbit pentru prima oara de lucrurile prin care a trecut si care a fost, de fapt, motivul pentru care a facut nu .

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

Faze tari: Jacheta prin care raspunzi la telefon si iti poti face si selfie; Motivul pentru care unor turisti li s-a interzis accesul pe o plaja cunoscuta din Portugalia

Luna s-a indepartat de Pamant, in ultimii 4,5 miliarde de ani. Animatia uluitoare prin care s-a reconstituit procesul. Inventie revolutionara: Doi antreprenori au inceput productia de hartie fara sa foloseasca arbori taiati.

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem.

Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Simona Halep a castigat, pana la varsta de 28 de ani, peste 33 de milioane de dolari din tenis, la care se adauga si sumele impresionante obtinute din contractele de publicitate. Fostul lider mondial vrea sa isi asigure surse de venit si dupa ce se va retrage din activitatea sportiva, astfel ca a facut mai .

Simona Halep, mesaj inedit pentru Darren Cahill, de ziua lui: Taci din gura si treci la treaba!

Simona Halep i-a transmis un mesaj inedit fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill, in ziua in care implineste 54 de ani. Halep i-a urat La multi ani postand pe Instagram o fotografie cu australianul.

Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la Beijing. Cum a etalat 50.000 de euro

Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la petrecerea organizata in urma turneului de la Beijing. Cum a etalat 50. 000 de euro? Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la Beijing Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu. Sportiva a urcat o .

Digisport: Decizie fara precedent luata de Simona Halep! Anuntul facut de campioana noastra: ce se va intampla in 2020

Simona Halep 28 de ani) a fost eliminata in turul 2 al turneului WTA de la Beijing, dupa ce a pierdut in doua seturi in fata Ekaterinei Alexandrova. Campioana noastra a avut probleme la coapsa stanga si a cerut de doua ori interventia fizioterapeutului. Ulterior, Simo a declarat ca va veni in Romania, pentru a face un RMN.

Simona Halep, mesaj special de ziua lui Darren Cahill: iti doresc momente frumoase la on-court coaching

Australianul Darren Cahill implineste miercuri 54 de ani, iar Simona Halep i-a urat fostului si viitorului sau antrenor La multi ani prin intermediul unei postari pe Instagram. La inceputul mesajului, fostul lider mondial a dezvaluit un scurt dialog amuzant pe care l-a avut cu Darren in trecut si a incheiat cu iti doresc tot binele si momente frumoase la on-court coaching.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )