Libnet.ro
UNICEF

14:30

Motivul pentru care Simona Halep a renuntat la psiholog (VIDEO)

B1 B1,
Motivul pentru care Simona Halep a renuntat la psiholog (VIDEO)

La finalul anului trecut, Simona a renuntat la vizitele la psiholog si la sedintele de mental-coaching, desi Halep inca pare a avea o problema psihica. Nu vreau sa dau nume, dar ea stie cine e. continuă pe B1

El Pais critica modul in care Simona Halep isi alege echipamentul: Este normal ca numarul 1 mondial din tenis sau orice alt sport sa se imbrace de pe internet pentru ca nu poate incheia un contract de sponsorizare?

Simona Halep 1 WTA) va juca pentru prima data in cariera finala Asutralian Open, unde se va duela cu daneza Caroline Wozniacki, insa echipamentul in care a evoluat la Melbourne pare sa starneasca mai mult interes. Cotidianul spaniol El Pais a publicat un articol in care critica faptul ca liderul mondial din tenisul feminin nu are un sponsor tehnic si a ales sa-si achizitioneze echipamentul de pe Internet. Este normal ca numarul 1 mondial din tenis sau orice alt sport sa se imbrace de pe internet pentru ca nu poate incheia un contract de sponsorizare?, se intreaba jurnalistii spanioli.

O tanara a fost bruscata si data afara din metrou de un politist. Motivul pentru care ofiterul a reactionat violent - VIDEO

Un ofiter de politie din Los Angeles a fost filmat in timp ce brusca o femeie, in metrou, pentru ca a refuzat sa-si ia picioarele de pe scaun. Sergentul de politie a bruscat-o pe femeie si a i.

Motivul pentru care doi tineri au ales sa se casatoreasca in baie - VIDEO

Brian si Maria Schulz sunt doi tineri indragostiti, din New Jersey, care au fost nevoiti sa se casatoreasca intr-o baie, dupa mama mirelui a inceput sa se simta rau. in timpul.

Motivul pentru care Finlanda cere Uniunii Europene sa renunte la ora de vara

Guvernul Finlandei face lobby pentru eliminarea procedurii de trecere la ora de vara in Uniunea Europeana, dupa ce anul trecut peste 70. 000 de finlandezi au semnat o petitie in acest sens, transmite.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta! Capitolul la care Simona Halep a surclasat-o pe Angelique Kerber

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, dupa un meci care a avut nevoie de trei seturi pentru a decide invingatoarea.

FOTO Cum arata trofeul pe care Simona Halep il poate castiga azi la Melbourne si cu ce poate veni ea acasa din Australia

Simona Halep va juca azi, de la ora 10. 30, finala turneului feminin de la Australian Open, unde o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki.

Nu se pot compara. Capitolul la care Simona Halep a depasit-o net pe Caroline Wozniacki, dar care poate fi in defavoarea jucatoarei noastre

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca finala turneului de Grand Slam de la Australian Open, partida care va avea loc sambata.

Antrenorul Darren Cahill, mesaj ferm pentru Simona Halep, in semifinala de la Melbourne: Concentreaza-te si gura-nchisa! (VIDEO)

Moment memorabil cu antrenorul Darren Cahill, in semifinala de la Australian Open, in care Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber. in timpul setului 2, Halep a inceput sa.

Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open: Stiu ce inseamna sa pierzi la muchie. Ce sfat are pentru tenismena

Fostul tenisman Ilie Nastase sustine ca finala de la Australian Open, in care Simona Halep a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki a fost un meci echilibrat, si ca, acum, romanca trebuie sa.

EFECTUL DE WEEKEND in spitale : INCREDIBIL care este MOTIVUL pentru care oamenii MOR mai des la SFARSIT de saptamana

Specialistii au studiat un fenomen mai ciudat, numit si efectul de weekend, si au stabilit de ce oamenii mor mai des in spitale la sfarsitul saptamanii. Statisticele arata ca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )