Libnet.ro
UNICEF

12:45

Motivul pentru care Steve Jobs nu-si lasa copiii sa foloseasca iPad-uri

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Steve Jobs nu-si lasa copiii sa foloseasca iPad-uri

Steve Jobs nu le dadea voie copiilor sai sa foloseasca iPad-uri acasa si le limita accesul la Internet, scrie The Independent. Dezvaluirea potrivit careia copiii lui Jobs nu erau dependenti de Internet a. continuă pe Antena3

Dupa ce au salvat un caine, au vazut ca acesta are o infatisare bizara. Motivul pentru care patrupedul arata asa

O multime de caini au parte de tratamente abuzive din partea celor care se presupune ca ar trebui sa ii ingrijeasca si sa le ofere un camin. Acesta este si cazul catelusei Roxanne. Patrupedul a fost salvat de o.

Motivul pentru care Boureanu a ramas dupa gratii. Judecator: A vrut sa-l injoseasca pe politist!

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au considerat ca fostul deputat, Cristian Boureanu, trebuie sa ajunga dupa gratii pentru ca a dat dovada deindrazneala si un dispret.

S-a aflat motivul pentru care Dan Bittman si iubita lui nu vor sa se casatoreasca

Dan Bittman si iubita sa, Liliana Stefan, formeaza o relatie de peste 25 de ani si au impreuna trei baieti. Cei doi sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc, iar recent au de.

Steve Jobs s-a plimbat ani de zile cu un Mercedes fara numere de inmatriculare. Cum a reusit sa scape mereu de politie

Steve Jobs nu a vrut niciodata sa-si inmatriculeze masina. Motivul este unul mai ciudat, insa modul in care el scapa de sanctiuni este cu totul deosebit.

FOTO Istoria mijloacelor de inregistrare si redare audio: de la fonograful lui Edison, la iPod-ul lui Steve Jobs

Inregistrarea audio este definita ca fiind modalitatea de a procesa un semnal sonor astfel incat sa se pemita pastrarea si redarea lui la un moment ulterior. Primele inregistrari dateaza din a doua jumatate a secolului al XIX-lea. De atunci, oamenii de stiinta au tot inventat dispozitive de stocare si redare, imbunatatind calitatea sunetului si durata de folosire a materialului pe care este pastrat.

FOTO Istoria mijloacelor de inregistrare si redare audio: de la fonograful lui Edison la iPod-ul lui Steve Jobs

Inregistrarea audio este definita ca fiind modalitatea de a procesa un semnal sonor astfel incat sa se pemita pastrarea si redarea lui la un moment ulterior. Primele inregistrari dateaza din a doua jumatate a secolului al XIX-lea. De atunci, oamenii de stiinta au tot inventat dispozitive de stocare si de redare, imbunatatind calitatea sunetului si durata de folosire a materialului pe care este pastrat.

Motivul revoltator pentru care in acest oras apa de la robinet este verde

Localnicii unui oras din Marea Britanie au semnalat ca de cateva saptamani apa de la robinet are culoarea verde, potrivit metro. co. uk. Oamenii sustin ca oricat de mult ar lasa apa sa.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )