Libnet.ro
UNICEF

09:45

Motivul pentru care Trump a amanat atacul impotriva Siriei. Ce s-a intamplat in SUA dupa primul anunt

B1 B1,
Motivul pentru care Trump a amanat atacul impotriva Siriei. Ce s-a intamplat in SUA dupa primul anunt

SUA si celelalte tari din Occident au amanat atacul asupra Siriei din cauze economice si militare. Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii si europarlamentar PSD, a sustinut ca atacul militar din Siria. continuă pe B1

Motivul pentru care ne electrizam cand atingem diverse obiecte

Scanteia care te curenteaza atunci cand incerci sa dai mana cu cineva sau sa atingi diferite obiecte iti creeaza mereu o senzatie neplacuta si are efectul unui mic soc asupra intregului.

Gest socant al unei tinere! Motivul pentru care si-a mintit parintii ca are cancer

Hanna Dickenson, in varsta de 24 de ani, a petrecut treiluni in spatele gratiilor, dupa ce si-a mintit familia si prietenii ca sufera de cancer in stadiu terminal pentru a obtine bani. Tanara a.

A fost torturat si linsat de localnicii inarmati cu topoare si sabii. Motivul pentru care un barbat a patit acest lucru

Un barbat acuzat ca a furat mai multe vaci, intr-un sat din Madagascar, a fost torturat si linsat de localnicii inarmati cu topoare si sabii. Potrivit France24, in trecut, tinerii din Madagascar.

Motivul pentru care Bill Gates contesta criptomonedele. Nu cred ca este un lucru bun

Bill Gates nu pare sa fie un fan al criptomonedelor: intr-un raspuns la sectiunea intreaba-ma orice de pe site-ul Reddit, fondatorul Microsoft si al doilea cel mai bogat om din lume spune ca parerea sa es.

Motivul pentru care ne este mereu somn in mijlocul de transport in comun

In drum spre serviciu, metroul, tramvaiul sau microbuzul, suntem tentati sa mai atipim un pic, mai ales daca gasim un loc liber pe scaun. Potrivit medicului Michael Breus, specialist in medicina somnului,.

Pietele se tem de un eventual atac al SUA impotriva Siriei

Bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care presedintele american Donald Trump a indicat ca ia in calcul sa atace Siria. Analistii spun ca o actiune militara a SUA impotriva Siriei este posibila si ar putea afecta puternic pietele.

Cum arata iubitul bogat pentru care Anca Lungu a parasit Romania

Pe 1 aprilie, la Observator, Anca Lungu dezvaluia ca este insarcinata in sase luni, cu un barbat misterios si ca paraseste nu doar pupitrul stirilor, ci si Romania, pentru a fi alaturi de el. De atunci, toata lumea s-a intrebat cine este si cum arata noul ei iubit.

Adevaratul motiv pentru care medicii scriu urat

Uneori, retetele medicale sunt greu de descifrat chiar si de catre farmacisti. Pacientii aproape niciodata nu reusesc sa faca asta singuri. Iata adevaratul motiv pentru care toti medicii scriu urat. in.

Angela Merkel: Germania nu se va alatura unor posibile actiuni militare impotriva Siriei

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anuntat ca tara sa nu va lua parte la posibile atacuri contra Siriei. De asemenea, a amai spus ca sustine masurile statelor occidentale de a lupta impotriva armelor.

3 motive pentru care GoPro Karma este mai mult decat o drona

Pentru ca zilele calde se apropie cu pasi repezi, nu ar strica sa iei serios in calcul optiunea unei drone, pentru ca vacanta ta sa fie captata intr-un mod cu totul si cu totul inedit. Daca ai ales sa iti.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )