Libnet.ro
UNICEF

08:15

Motivul pentru care unele legume si fructe se topesc dupa ce le cumperi

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care unele legume si fructe se topesc dupa ce le cumperi

Supermarketurile ne-au invatat ca fructele si legumele trebuie sa arate perfect atunci cand se afla pe rafturi. Din pacate, pentru a obtine acest efect, in majoritatea cazurilor sunt folosite substante pe. continuă pe Antena3

Caz halucinant in Suceava! Motivul pentru care un barbat a murit dupace a mancatcarne de pui

Un barbatde 75 de ani, din Falticeni, Suceava a fost invitat in locuinta unui prieten, unde a fost servit cu friptura de pui. Omul nu prea avea dinti, asa ca inghitea alimentele mai mult.

Si-a ucis fiica pentru a salva lumea sia scapat nepedepsita. Motivul pentru care instanta a luat aceasta decizie

Carly Ann Harris, in varsta de 38 de ani, nu a fost gasita vinovata de uciderea Ameliei Brooke Harris, fiica sa de patru ani pe care a inecat-o si apoi i-a dat foc in locuinta lor din Tara.

Caru' cu vedete: Pozitia echipei Romnia, te iubesc! dupa ce a refuzat premiul APTR; Irina Rimes a divortat! Motivul cutremurator pentru care jurata de la Pro TV s-a despartit de fostul ei sot; Stefan Banica, tata a treia oara

Delia a incins atmosfera in mediul virtual. Nu stiam ca ai sanii asa mari. Cea mai recenta imagine cu Delia, postata pe contul de socializare, a facut. La 54 de ani, Monica Bellucci si-a tras iubit de 36 de ani. Si-a luat revansa! Dupa ce fostul sot.

Utile: 11 motive nebanuite pentru care ti e mereu foame; Cum ti vopsesti parul cu legume, fara sa folosesti chimicale; Dischinezie biliara: simptome, cauze, analize, tratament, preventie

Ceaiul de pelin, leac pentru bolile gastrice. Ceaiul de pelin te poate ajuta in primul rand in problemele gastrice, cum ar fi. Diabetolog: Unu din 10 pacienti are simptomatologie evidenta de neuropatie diabetica, atunci cand se pune diagnosticul de diabet zaharat. Neuropatia diabetica afecteaza peste.

Doi copii de 14 ani au fost arestati preventiv. Motivul pentru care un judecator i-a trimis in spatele gratiilor

Doi copii in varsta de 14 ani din localitatea bihoreana Ciumeghiu au fost arestati preventiv dupa ce au batut si jefuit o femeie in Oradea, judecatorul dispunand masura din cauza violentei iesite din comun a faptei, in urma loviturilor incasate victima avand nevoie de cel putin 30 de zile de ingrijiri medicale.

Trupul lui Mari zace de doi ani in frigiderul morgii din Italia! Motivul incredibil pentru care tanara de 19 ani nu a fost repatriata

Mariana Tudor Szekeres, a romanca in varsta de 19 ani, zace de mai bine de doi ani intr-o morga din Italia. Tanara a fost ucisa si corpul ei nu a fost repatriat nici acum pentru.

Sharapova a spus motivul pentru care nu poate lega prietenii cu alte jucatoare din circuitul WTA! Ce o irita pe rusoaica

Recunoscuta pentru acreala cu care le trateaza pe celelalte participante din cadrul WTA, Maria Sharapova a explicat de ce ii este foarte greu sa aiba vreo relatie de prietenie adevarata cu alta jucatoare din circuit.

Motivul pentru care un roman a alergat la -60 de grade Celsius

Un roman a alergat 250 de kilometri la Polul Sud, pentru o cauza nobila, in conditii extreme, la minus 60 de grade Celsius. Nu este prima ora cand acesta participa la ultramaratoane, dar este prima oara cand alerga in scop caritabil. Iulian Rotariu vrea sa doneze banii copiilor cu autism din Botosani, orasul sau natal.

Bancul zilei: Motive serioase pentru care se ntrzie la munca

Sefule, scuzati-ma ca am intarziat, dar a trebuit sa-mi duc sotia la maternitate, pentru nastere! Ma crezi tampit?! Si saptamana trecuta ai venit tot cu scuza asta.

Sfat de Sanatate. Cauzele pentru care pierdem o sarcina

In primele trei luni de sarcina exista un procent foarte mare de femei care pierd un copil. Doctorul Laura Dragea a explicat la Sfat de Sanatate care sunt cauzele si cum combatem acest eveniment medical.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )