Libnet.ro
UNICEF

21:30

Motivul pentru care unii jandarmi de la protest aveau indicativul de pe casca acoperit cu banda neagra

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care unii jandarmi de la protest aveau indicativul de pe casca acoperit cu banda neagra

Indicativele de pe castile unora dintre jandarmii care au intervenit la mitingul din 10 august din Piata Victoriei erau acoperite cu banda negra dintr-o problema logistica, intrucat acele coduri nu mai. continuă pe Antena3

Motivul pentru care nu este bine sa bei cu paiul din plastic

Te-ai obisnuit deja sa folosesti paiul de fiecare data cand bei ceva, dar ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci asta. Balonare - Acumularea de gaze in exces poate produce balonare si.

Accident inexplicabil produs de un sofer paralizat de frica. Motivul pentru care judecatorii au decis condamnarea lui la inchisoare cu executare

Un barbat de 46 de ani, din Vaslui, a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare in urma unui accident in care un pieton a fost ranit.

Pastilademotivatie: Motivul pentru care cei mai multi oameni nu au succes

Fie ca este vorba de plan profesional sau personal, motivatia esteansamblul stimulilor interni care determina comportamentul fiecaruia dintre noi. Bogdan Gribceanu a aflat care sunt factorii de care depinde succesul fiecarei persoane.

Zece motive pentru care 1 septembrie e mai important decat crezi

Finele lui august a purtat mereu cu el un soi de aer francez. Blazat, je-m 'en-fichist, usor pretios. Pana si seninul de sus ridica o spranceana superioara la transhumanta inspre si dinspre mare. Si la inexplicabila asteptare de apocalipsa care ne locuieste cumva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )