Libnet.ro
UNICEF

17:00

Zece motive pentru care 1 septembrie e mai important decat crezi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zece motive pentru care 1 septembrie e mai important decat crezi

Finele lui august a purtat mereu cu el un soi de aer francez. Blazat, je-m 'en-fichist, usor pretios. Pana si seninul de sus ridica o spranceana superioara la transhumanta inspre si dinspre mare. Si la inexplicabila asteptare de apocalipsa care ne locuieste cumva. continuă pe Ziarul Bursa

Somnul, mai important decatdieta. Cat trebuie sa dormi pentru a evita kilogramele in plus

Un studiu arata ca adultii care dorm foarte putin prezinta un risc mai mare de a deveni supraponderali sau obezi. Datele cercetarii arata ca cei care dorm, in medie, sase ore pe noapte, au o circumferinta.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani: temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei

Temperaturile prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat normalul perioadei. Asta in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie.

Motivul pentru care Canada trimite avioane de lupta in Romania

Canada trimite cinci avioane CF-18 Hornets in Romania pentru a participa la misiunea Enhanced Air Policing sub comanda NATO, din septembrie pana in decembrie 2018, a anuntat joi Ministerul canadian al Apararii.

Doru Coliu (PMP), mesaj pentru Carmen Dan: Mai aveti macar o farama de demnitate si omenie, sa va dati demisia?

Deputatul PMP de Diaspora Doru Coliu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Carmen Dan, in care i-a solicitat sa ofere raspunsuri la mai multe intrebari pe care romanii si le pun, dupa reprimarea violenta a.

Pastilademotivatie: Motivul pentru care cei mai multi oameni nu au succes

Fie ca este vorba de plan profesional sau personal, motivatia esteansamblul stimulilor interni care determina comportamentul fiecaruia dintre noi. Bogdan Gribceanu a aflat care sunt factorii de care depinde succesul fiecarei persoane.

Drama totala pentru romani! Cel mai temut PRADATOR face ravagii! Oamenii sunt disperati

Probleme mari pentru agricultorii romani din bazinul Oltului! Legumicultorii par ca au pierdut lupta cu un temut pradator care a ajuns in Romania acum 10 ani si care distruge culturile de rosii. Este vorba.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judetele

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Covasna, Brasov si Buzau, valabila pana la ora.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )