Libnet.ro
UNICEF

16:31

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca . continuă pe Playtech

Maria Sharapova a spus adio carierei. Motivul pentru care s-a retras din tenis

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova a spus adio carierei, la 32 de ani. Sportiva si-a anuntat retragerea din tenis, intr-un articol in Vanity Fair. Maria Sharapova a spus adio carierei de tenis Rusoaica Maria Sharapova337 WTA) este detinatoare a cinci titluri de mare slem. in 2004, tenismena a invins-o pe Serena Williams, castigand .

Motivul pentru care Bianca Rus isi ascunde iubitul de propria mama. Nu vreau sa se bage nimeni!

Dupa ce a a fost casatorita cu Antonio Luigi Gottschling, barbat despre care artista spune ca a terorizat-o un an, a divortat dupa numai o saptamana de casnicie, si a ajuns la o conluzie: nu vrea ca nimeni sa se mai bage in relatia ei. De altfel, decizia solistei, din punctul multora de vedere, ar .

Digisport: Motivul pentru care Darren Cahill nu a fost alaturi de Simona Halep la Dubai si ce i-a transmis australianul lui Arti

IN DIRECT la Digi Sport, Simona Halep a invins-o pe Elena Rybakina in finala de la Dubai 3-6, 6-3, 7-6) si a castigat astfel al 20-lea titlu din cariera.

Stefania de la iUmor da cartile pe fata. Adevaratul motiv pentru care si-a afisat bustul impresionant

Stefania, concurenta cu cel mai frumos bust de pana acum, a dat cartile pe fata. De ce a ales sa-si scoata in evidenta sanii si ce se afla in spatele retetei succesului sau? Tanara povestit totul cu lux de amanunte. Stefania de la iUmor: Motivul pentru care si-a afisat bustul impresionant Stefania Costache si-a facut .

Cine este Monica Odagiu, femeia pentru care Dan Bittman a divortat. Ce spunea despre ea, acum 4 ani

In ultimele zile au aparut zvonuri ca Monica Odagiu ar avea o relatie cu Dan Bittman. Mai mult, relatia cu mult mai tanara artista, cu 33 de ani mai mica decat solistul de la Holograf, nu este una recenta, ci se intinde pe cativa ani. Cine este femeia pentru care vedeta a divortat si ce .

Categoria de pensii pentru care se va face o noua recalculare. Cine va fi afectat

Conform unei decizii a Curtii Constitutionale o anume categorie de pensii se va recalcula automat, a anuntat Casa Nationala de Pensii Publice. Decizia Curtii Constitutionale a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Categoria de pensii pentru care se va face o noua recalculare inca in functie, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti, la Bistrita, .

Surse. Motivul pentru care Cosette Chichirau nu a participat la dezbaterea de la Iasi: Ni s-a dat un ultimatum. Ori Liviu Iolu la primarie ori nu negociem nimic

Tensiunile dintre USR si PLUS s-au accentuat ieri la Iasi dupa ce la dezbaterea programata intre candidatii celor doua partide pentru primarie, respectiv Liviu Iolu si Cosette Chichirau, a participat doar primul.

Motivul pentru care cercetatorii britanici descurajeaza trecerea la regimul vegan

Tot mai multi oameni decid sa imbratiseze un nou mod de viata si adopta diete pe baza de plante. Un nutritionist britanic vine cu o noua teorie, care contrazice aproape tot ceea ce se stia despre acest mod de alimentatie.

Un vasluian se lupta de 4 ani cu statul pentru a demonstra ca este viu. Ultima oara a pierdut procesul

De patru ani, vasluianul in varsta de 63 de ani incearca sa demonstreze statului roman ca este in viata si ca este indreptatit sa beneficieze de toate drepturile legale, ca orice cetatean al Romaniei. Un vasluian se lupta de 4 ani cu statul pentru a demonstra ca este viu Constantin Reliu, in varsta de 63 .

O casa de marcat, o binecuvantare pentru pensionari: de ce este atat de speciala

Un lant de magazine a introdus un mecanism foarte interesant pentru a face o favoare pensionarilor si oamenilor varstnici, in general. Aceasta este o premiera mondiala, dar beneficiile ar putea duce la implementarea solutiei la scara larga. Singuratatea printre oamenii batrani este o problema majora la nivelul intregului glob pamantesc. Foarte multi oameni in varsta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )