Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul psihologic pentru care romanii sunt religiosi

Antena3 Antena3,
Motivul psihologic pentru care romanii sunt religiosi

Religia poate fi un produs secundar al unui numar de adaptari cognitive si sociale care au fost foarte importante in dezvoltarea umana, conform psihologiei. O explicatie psihologica mai recenta este aceea ca. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentru care un militar din Iasi care a condus beat a fostiertat de instanta

Tribunalul Militar Iasi a stabilit ca un caporal care a condus beat pe un drum european sa nu fie condamnat. Judecatorii au stabilit o amanare a pedeapsei de doi ani de inchisoare in cazul.

Protestatarul Cristian Dide, declarat de catre Jandarmerie inapt psihologic pentru angajare

Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de catre Jandarmeria Capitalei la evaluarea psihologica pentru un post de muncitor necalificat, anuntul fiind facut chiar de catre manifestant, transmite Mediafax.

Caru' cu vedete: Ei sunt primii sase finalisti Eurovision 2019; A fost dezvaluit motivul pentru care Donald Trump poarta cravate att de lungi; Joel Kinnaman, actorul din House of Cards s-a despartit de sotie

Poza rara cu Florin Piersic in copilarie! Actorul a implinit varsta de 83 de ani. Marele actor Florin Piersic a fost omagiat la Cluj, sambata seara, cu o. Andreea Marin ii raspunde public Mihaelei Radulescu, dupa ce a facut-o vita. Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a comentat interceptarile DNA in care este.

Caru' cu vedete: Urmasii marilor actori romni: Amintiri despre marele Amza; Documentar despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson; Motivul pentru care membrii trupei O-Zone nu si mai vorbesc de 15 ani

Femeile pe care le-a iubit Ilie Nastase. Ilie Nastase se lauda nu doar cu performantele obtinute de-a lungul timpului din sport, ci si cu un palmares impresionant la capitolul femei. Alina Eremia, escapada romantica in Republica Dominicana. Alina Eremia si iubitul ei au petrecut cateva zile de vis in Punta Cana, Republica Dominicana, iar acum artista s-a intors in Romania.

Motivul pentru care Danemarca ridica un gard la granita cu Germania

Pentru a-si proteja crescatorii de porci, Danemarca a inceput, luni, sa construiasca un gard la granita cu Germania, in ideea de a impiedica trecerea porcilor mistreti care ar putea fi infectati cu virusul.

Motivul pentru care Ceausescu s-a separat de Elena mai multe saptamani. Putini romani stiu aceasta poveste

Sase zile lucratoare pe saptamana aveau si demnitarii. Sambata dupa-amiaza, sotii Nicolae si Elena Ceausescu plecau la Snagov. Duminica, favoritii lor erau mobilizati la resedinta de weekend pentru.

Medicii care NU SUNT de acord cu vaccinurile, chemati la raport. Israelul ia masuri impotriva lor

Masuri fara precedent luate impotriva medicilor care nu sunt de acord cu vaccinurile, in Israel. Ministerul Sanatatii din aceasta tara anunta ca opt doctori anti-vaccinisti trebuie sa dea explicatii.

Codul rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier le creeaza multe neplaceri soferilor romani, in conditiile in care au fost introduse amenzi colosale pentru un gest atat de comun pe strazile din Romania, anunta evz. ro. Asadar, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )