Libnet.ro
UNICEF

23:00

Motivul SOCANT pentru care atletii din Coreea de Nord nu primesc telefoanele Galaxy Note8 pentru participarea la JO de Iarna

B1 B1,
Motivul SOCANT pentru care atletii din Coreea de Nord nu primesc telefoanele Galaxy Note8 pentru participarea la JO de Iarna

Samsung este sponsor oficial al Jocurilor Olimpice de foarte multi ani, iar in ultimii ani, lanseaza cu ocazia acestora versiuni speciale ale smartphone-urilor sale, pe care le face cadou concurentilor, dar le. continuă pe B1

S-a dus cu reteta prescrisa de medic la farmacie. Motivul incredibil pentru care o mamica nu a reusit sa cumpere medicamente pentru copilul sau bolnav

O mamica nu a putut cumpara medicamentele pentru copilul sau bolnav din cauza scrisului urat al medicului. Motivul pentru care mamica nu a putut lua medicamentele, de care copilul ei in varsta de doi ani.

Motivul pentru care sticlele de bere sunt verzi sau maro

In timp ce expertii in domeniul berii stiu cate ceva despre culoarea unei sticle de bere, multi consumatori nu acorda prea multa importanta motivului pentru care sticlele de bere au culori diferite. La.

SOC! A MURIT barbatul pentru care Simona Florescu a DIVORTAT de Dichiseanu! Vei ramane VESNIC in sufletul meu ca barbatul acela ... (FOTO)

Veste tragica pentru Simona Florescu la inceput de februarie! Mircea Dutia, tanarul manechin pentru care a divortat de Dichiseanu, a murit in urma unui infarct, la doar 45 ani. Sunt absolut socata. Mircea.

Zodiile pentru care munca este totul. Afla daca te afli printre ele

Iata zodiile pentru care munca reprezinta totul. Balanta Una dintre cele mai muncitoare zodii este Balanta. ii place sa stie ca tot ce iese din mana ei nu mai are nevoie de niciun retus si seful.

O mama s-a dus la farmacie cu reteta prescrisa de medic. E incredibil motivul pentru care nu a putut cumpara medicamentele

O mama din Constanta a primit o reteta din partea unui medic pentru fiul sau bolnav, insa nu a putut sa cumpere medicamentele prescrise. Motivul este de necrezut. Femeia s-a prezentat la farmacie cu.

Pentagonul interzice glumele in armata. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

Ministerul american al Apararii a lansat o noua politica pentru combaterea comportamentelor abuzive si a oricarui fel de hartuire - inclusiv glume ofensatoare, stereotipuri, gesturi violente si discriminare - i.

Motivul pentru care nu este bine sa mananci zapada. Sigur nu stiai asta!

Un nou studiu publicat in jurnalul Environmental Science: Processes Impacts arata ca nu este bine sa mananci zapada. Argumentul principal al acestui studiu este ca zapada absoarbe foarte multe toxine din.

Utile:Motivul pentru care copiii trebuie sa consume peste;Topul alimentelor care scad nivelul colesterolului;Solutii rapide pentru cateva probleme de sanatate

Polenul de albine, aliatul sanatatii tale. Despre polenul de albine se spune tot mai des ca ar contine un mix din aproape toate substantele nutritive necesare organismului uman. Leacuri contra inflamatiilor. Pe langa tratamentele medicamentoase, inflamatiile pot fi tratate si cu ajutorul plantelor si alimentelor.

S-a dat startul Jocurilor Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Cum a decurs debutul oficial

PyeongChang, 8 feb - Primele competitii oficiale din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018.

Transa pentru investitorii institutionali din oferta Purcari, subscrisa integral

Investitorii institutionali au subscris integral transa de 90% care le era dedicata din oferta publica a Purcari Wineries, potrivit unor surse din piata, in conditiile in care micii investitori isi acoperisera segmentul dedicat, inca de saptamana trecuta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )