Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul uluitor pentru care un tronson al Autostrazii Transilvania nu poate fi utilizat, desi a fost finalizat luna trecuta

Adevărul Adevărul,
Motivul uluitor pentru care un tronson al Autostrazii Transilvania nu poate fi utilizat, desi a fost finalizat luna trecuta

Un ciot de autostrada de 8,7 kilometri, care este situat intre localitatile Nadaselu si Gilau, nu poate fi dat in folosinta, desi a fost terminat inca din luna noiembrie. continuă pe Adevărul

Motivul impresionant pentru care un oras intreg sarbatoreste Craciunul mai devreme anul acesta

Bradul a fost impodobit intr-un mic orasel din Kansas, SUA, iar toti locuitorii sunt pregatiti sa sarbatoreasca Craciunul mai devreme anul acesta. Dar in spatele acestei initiative cu aer.

Motivul terifiant pentru care un barbat i-a inscenat moartea sotiei sale

Todd Kendhammer, in varsta de 46 de ani, a spus in repetate randuri ca o teava a zburat din camionul sau, a intrat din parbriz si i-a perforat corpul sotiei sale, in varsta de.

Motivul incredibil pentru care o familie de romani a fost oprita la aeroport

O familie de romani a fost oprita pe aeroportul de Cluj-Napoca fiindca bagajele lor cantareau cu 70 de kilograme peste limita admisa. Vamesii i-au controlat si nu le-a venit sa creada ce au gasit.

Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Mai multi colindatori au fost arestati si masina le-a fost incendiata in India, dupa ce au fost acuzati ca au incercat sa converteasca un barbat la crestinism. Politia a declarat ca 32 de.

Motivul pentru care acest bebelus este spalat in chiuveta! Ai zice ca cineva isi bate joc de el. Adevarul este de fapt altul Cat de trist!

Imagini de-a dreptul emotionante au devenit virale pe internet. Totul s-a intamplat in orasul american Princeton. Politistii au oprit masina unui barbat care conducea haotic. Omul era beat, motiv pentru care a fost.

Motivul pentru care nu trebuie sa comanzi niciodata limonada la restaurant

Un studiu amplu arata ca lamaia din limonada poate fi o sursa de contaminare cu bacterii periculoase. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de restaurante diferite, din mai multe.

Motivul pentru care nu este bine sa pui lamaie in apa plata

Un studiu aparut in Journal of Environmental Health a scos la iveala faptul ca lamaia poate fi o sursa de contaminare cu bacterii. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de.

Meciul pe care Halep nu-l poate uita: Am fost prea agitata

Simona Halep recunoaste ca din punct de vedere emotional mai are de lucrat pentru a ajunge sa depaseasca momente de genul celui din finala pierdut anul acesta la Roland Garros.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )