Libnet.ro
UNICEF

10:30

MotoGP: Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 MotoGP: Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu coronavirus

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anuntat, joi, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a precizat ca este trist si suparat dupa acest rezultat. Rossi a facut dimineata un test rapid cu rezultat negativ, dar si unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai tarziu. continuă pe Hotnews

Sam Querrey (49 ATP) a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv Americanul risca o suspendare de pana la trei ani

Tenismenul american Sam Querrey, locul 49 ATP, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fugit din Rusia, unde trebuia sa participe la turneul de la Sankt Petersburg, riscand o suspendare de pana la trei ani pentru incalcarea protocolului sanitar.

Barron, fiul lui Donald Trump, a fost si el testat pozitiv pentru Covid-19

Barron Trump, in varsta de 14 ani, fiul lui Donald si al Melaniei Trump, a fost testat si el pozitiv pentru Covid-19 impreuna cu parintii, a anuntat miercuri prima doamna a Statelor Unite, precizand ca de atunci a fost testat negativ, potrivit AFP.

Jucator american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Sam Querrey risca o suspendare din partea ATP, dupa ce a fugit din Sankt Petersburg Rusia) ca urmare a unui test pozitiv la noul virus gripal.

Seful serviciilor secrete germane, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu va comunica datele persoanelor cu care a intrat in contact

Seful seriviului de informatii interne al Germaniei, Bundesamt fur Verfassungsschutz BfV), a fost testat pozitiv la noul coronavirus SARS-CoV-2, informeaza AP.

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, testat pozitiv pentru COVID-19

Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a anuntat luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, starea sa de sanatate fiind.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv la Covid-19: A parasit cantonamentul Portugaliei

Informatia zilei din fotbalul mondial vine din Portugalia: Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la Covid-19. Atacantul celor de la Juventus a parasit cantonamentul nationalei tarii sale intrand in izolare.

Primarul Sebesului, Dorin Nistor, testat pozitiv cu COVID-19. Mesajul transmis de edilul ales pentru un nou mandat

Dorin Nistor, primarul municipiului Sebes, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Primarul a obtinut un nou mandat de primar si a facut public marti seara faptul ca este testat pozitiv.

CORONAVIRUS |Focar la Penitenciarul Craiova: 27 de detinuti au fost testati pozitiv cu COVID-19

27 de detinuti de la Penitenciarul Craiova sunt infecati cu noul coronavirus, anunta Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Initil au fost testati pozitiv sapte persoane aflate in detentie, iar.

Suceava: Primarul unei localitati si alti 14 angajati au fost depistati pozitiv cu COVID-19

Primarul localitatii Todiresti din Suceava si alti 14 angajati au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Agerpres. Vasile Avram a declarat ca saptamana trecuta unul dintre angajatii.

Primarul inca in functie al Caracalului, test pozitiv pentru SARS-CoV-2

Primul municipiului Caracal, Liviu Radu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Acesta se afla in ultimele zile de mandat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )