Libnet.ro
UNICEF

15:45

Jucator american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Online Sport Online Sport,
Jucator american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Sam Querrey risca o suspendare din partea ATP, dupa ce a fugit din Sankt Petersburg Rusia) ca urmare a unui test pozitiv la noul virus gripal. continuă pe Online Sport

Sam Querrey (49 ATP) a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv Americanul risca o suspendare de pana la trei ani

Tenismenul american Sam Querrey, locul 49 ATP, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fugit din Rusia, unde trebuia sa participe la turneul de la Sankt Petersburg, riscand o suspendare de pana la trei ani pentru incalcarea protocolului sanitar.

MotoGP: Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu coronavirus

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anuntat, joi, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a precizat ca este trist si suparat dupa acest rezultat. Rossi a facut dimineata un test rapid cu rezultat negativ, dar si unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai tarziu.

CIOLACU, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGHICI: A fost primul plecat din PSD dupa ce am devenit eu presedinte interimar

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat azi ca fostul trezorier Mircea Draghici, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost primul plecat din partid, dupa ce a venit noua conducere interimara a formatiunii, conform Agerpres.

Inspectie la Spitalul din Ploiesti, dupa ce mai multi pacienti blonavi de COVID-19 nu au putut fi transferati in sectia mobila ATI (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat au dat asigurari ca vor trimit o inspectiea la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce mai maulti pacienti cu COVID-19, ce aveau nevoie de ingrijire la ATI.

Barron, fiul lui Donald Trump, a fost si el testat pozitiv pentru Covid-19

Barron Trump, in varsta de 14 ani, fiul lui Donald si al Melaniei Trump, a fost testat si el pozitiv pentru Covid-19 impreuna cu parintii, a anuntat miercuri prima doamna a Statelor Unite, precizand ca de atunci a fost testat negativ, potrivit AFP.

Ce se intampla cu scolile din Bucuresti, dupa ce INSP a incadrat Capitala in scenariul rosu. Anuntul ministrului Educatiei, Monica Anisie

INSP a comunicat astazi, prin intermediul unui raport, o rata de infectare de 3,1, calculata in baza populatiei rezidente a Bucurestiului si 2,6 in baza populatiei dupa domiciliu. Monica Anisie a avut astazi,.

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii.

Puscariasul prins fara masca in tren care a muscat un politist, din nou dupa gratii

Barbatul violent este infectat cu HIV si fusese eliberat duminica din Penitenciarul Poarta Alba, jud.

Dominic Fritz anunta ca iese din izolare dupa ce si al doilea test pentru COVID-19 a iesit negativ

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a primit al doilea rezultat negativ pentru COVID-19 si iese din izolare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )