Libnet.ro
UNICEF

01:05

La multi ani, Florin Piersic! Celebrul actor implineste astazi 85 de ani

Antena3 Antena3,
La multi ani, Florin Piersic! Celebrul actor implineste astazi 85 de ani

Florin Piersic implineste astazi 85 de ani! Iubitul actor renunta, anul acesta la petrecerea organizata de obicei pe scena, alaturi de admiratori. Maestrul a transmis o scrisoare emotionanta catre fani in care a explicat ca trece prin momente grele si este o perioada nepotrivita pentru a sarbatori. continuă pe Antena3

Florin Piersic isi sarbatoreste azi ziua de nastere. Cum arata in tinerete actorul considerat unul dintre cei mai frumosi barbati romani

Celebrul actor isi serbeaza astazi ziua de nastere. Florin Piersic implineste frumoasa varsta de 85 de ani, perioada incununata de bucurii si momente mai putin placute, dar mai ales de o cariera absolut.

Scrisoarea lui Florin Piersic inainte de a implini 85 de ani: Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru. Fiti buni unii cu altii

Nu luam cu noi nici o avutie. Ceea ce ramane este numai ce am dat, spunea acum un an, indragitul actor. inainte de implini 85 de ani, Florin Piersic le-a transmis romanilor o scrisoare in care isi experima recunostinta si iubirea fata de ei.

EXCLUSIV Ce face Florin Piersic in fiecare saptamana, la Cluj. Secretul lui s-a aflat abia acum

Unul dintre cei mai iubiti actori romani ai ultimei jumatati de veac implineste miercuri, 27 ianuarie 2021, 85 de ani. Florin Piersic, caruia i se mai spunea si Alain Delon de Romania, s-a retras de ceva vreme langa Cluj, alaturi de sotia sa. Actuala pandemie de COVID a facut ca masurile de protectie sa fie .

Pensia rusinoasa incasata de Florin Piersic. Cat ia in mana, de fapt, dupa 65 de ani de munca

Ce pensie are celebrul Florin Piersic dupa 65 de ani de munca? Care este indemnizatia din partea statului din care trebuie sa se descurce cunoscutul actor? Fanii vedetei au fost surprinsi de ce au aflat. Cce pensie are Florin Piersic? E unul din cei mai importanti actori ai Romaniei, are o cariera fulminanta, e recunoscut .

Ce parere are Florin Piersic despre vaccinul anti-COVID

Actrita Medeea Marinescu spune ca Florin Piersic vrea sa se vaccineze impotriva COVID-19. Aceasta spune ca indragitul actor are multi prieteni medici renumiti in Cluj si nu e adeptul teoriilor conspirationiste despre vaccin.

5 cele mai bune filme cu Florin Piersic. Haiducii lui Saptecai, serisa care i-a adus un succes de zile mari (VIDEO)

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuti si mai ales indragiti actori din Romania. Scena teatrului, dar si camerele de filmat l-au adus adesea in fata publicului, unde a cucerit inimile tuturor celor.

Cate sotii a avut Florin Piersic. Actorul a fost considerat mult timp un adevarat Don Juan al Romaniei

Numele lui Florin Piersic ii este cunoscut oricarui roman, iar talentul sau incontestabil a cucerit, de-a lungul timpului, inimile tuturor spectatorilor care l-au vazut, macar o data pe scena. Asa cum a furat in.

Florin Piersic: E prea multa tristete in lume. Mi se pare cam nepotrivit sa ne tinem de sarbatoriri

Actorul Florin Piersic a publicat pe Facebook un mesaj, inainte de a implini marele 85, in care subliniaza ca e prea multa tristete in lume din cauza COVID-19, boala in fata careia si-a pierdut un prieten bun, astfel ca ii pare cam nepotrivit sa ne tinem de sarbatoriri.

Germania nu va putea respecta frana datoriilor timp de mai multi ani, spune un consilier al cancelarului Merkel

Germania se confrunta cu provocari fiscale uriase, dupa pandemia de COVID-19, si nu va putea respecta prevederile referitoare la frana datoriilor timp de mai multi ani, a declarat seful de cabinet al cancelarului Angela Merkel, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )