Libnet.ro
UNICEF

06:30

5 cele mai bune filme cu Florin Piersic. Haiducii lui Saptecai, serisa care i-a adus un succes de zile mari (VIDEO)

B1 B1,
5 cele mai bune filme cu Florin Piersic. Haiducii lui Saptecai, serisa care i-a adus un succes de zile mari (VIDEO)

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuti si mai ales indragiti actori din Romania. Scena teatrului, dar si camerele de filmat l-au adus adesea in fata publicului, unde a cucerit inimile tuturor celor. continuă pe B1

American Film Institute: Cele mai bune filme si seriale ale anului 2020

American Film Institute a ales zece lungmetraje si zece show-uri de televiziune considerate reprezentative din punct de vedere cultural si artistic intre realizarile anului trecut.

Florin Citu: Este important sa gestionam eficient resursele de care dispunem Ramanem in continuare deschisi dialogului pentru a identifica cele mai bune solutii in efortul pentru relansare post-pandemie

Premierul Florin Citu a anuntat, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, ca unul dintre cuvintele de ordin este eficientizarea, in special in acesta perioada grea, generata de.

Cimpeanu spune ca OUG-ul privind orele remediale va include si posibilitatea unor ore de consolidare: Si cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, pot participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordonanta de urgenta privind recuperarea materiei pierdute in timpul predarii online, care ar urma sa fie prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern de miercuri, va include si posibilitatea unor ore de consolidare. Cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, vor avea acces la aceste ore remediale, a afirmat el.

VIDEO Inventiile care iti fac azi viata mai buna: cele mai bune idei ale secolului XXI

Lumea pe care o stii azi ar fi fost cu totul altfel in lipsa unor idei geniale. Iata un top al celor mai importante inventii ale secolului XXI. Lumea pe care o stii azi e rezultatul unor idei.

Pensia rusinoasa incasata de Florin Piersic. Cat ia in mana, de fapt, dupa 65 de ani de munca

Ce pensie are celebrul Florin Piersic dupa 65 de ani de munca? Care este indemnizatia din partea statului din care trebuie sa se descurce cunoscutul actor? Fanii vedetei au fost surprinsi de ce au aflat. Cce pensie are Florin Piersic? E unul din cei mai importanti actori ai Romaniei, are o cariera fulminanta, e recunoscut .

EXCLUSIV Ce face Florin Piersic in fiecare saptamana, la Cluj. Secretul lui s-a aflat abia acum

Unul dintre cei mai iubiti actori romani ai ultimei jumatati de veac implineste miercuri, 27 ianuarie 2021, 85 de ani. Florin Piersic, caruia i se mai spunea si Alain Delon de Romania, s-a retras de ceva vreme langa Cluj, alaturi de sotia sa. Actuala pandemie de COVID a facut ca masurile de protectie sa fie .

Florin Piersic isi sarbatoreste azi ziua de nastere. Cum arata in tinerete actorul considerat unul dintre cei mai frumosi barbati romani

Celebrul actor isi serbeaza astazi ziua de nastere. Florin Piersic implineste frumoasa varsta de 85 de ani, perioada incununata de bucurii si momente mai putin placute, dar mai ales de o cariera absolut.

La multi ani, Florin Piersic! Celebrul actor implineste astazi 85 de ani

Florin Piersic implineste astazi 85 de ani! Iubitul actor renunta, anul acesta la petrecerea organizata de obicei pe scena, alaturi de admiratori. Maestrul a transmis o scrisoare emotionanta catre fani in care a explicat ca trece prin momente grele si este o perioada nepotrivita pentru a sarbatori.

Cate sotii a avut Florin Piersic. Actorul a fost considerat mult timp un adevarat Don Juan al Romaniei

Numele lui Florin Piersic ii este cunoscut oricarui roman, iar talentul sau incontestabil a cucerit, de-a lungul timpului, inimile tuturor spectatorilor care l-au vazut, macar o data pe scena. Asa cum a furat in.

Ce parere are Florin Piersic despre vaccinul anti-COVID

Actrita Medeea Marinescu spune ca Florin Piersic vrea sa se vaccineze impotriva COVID-19. Aceasta spune ca indragitul actor are multi prieteni medici renumiti in Cluj si nu e adeptul teoriilor conspirationiste despre vaccin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )