Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mumia, unul dintre cele mai importante filme egiptene, se vede joi, 13 august, la CINEVARA, in gradina Rezidentei BRD Scena9

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Mumia, unul dintre cele mai importante filme egiptene, se vede joi, 13 august, la CINEVARA, in gradina Rezidentei BRD Scena9

Joi, 13 august, de la ora 21:00, in gradina Rezidentei BRD Scena9 Strada I L. Caragiale 32), va fi proiectat filmul egiptean Mumia, regizat de Shadi Abdel Salam, in cadrul seriei de proiectii de film in aer liber CINEVARA. Accesul se va face pe baza de bilet, achizitionat prin Eventbook, locurile disponibile fiind limitate. continuă pe Ceaşca de Cultură

Ce se intampla pe platourile Mission: Impossible 7, unul dintre cele mai asteptate filme

Filmarile desfasurate pentru o secventa de actiune la o cariera dezafectata din Oxfordshire au luat o turnura demna de film. Astfel, productia pentru Mission: Impossible 7 a fost oprita.

Romania are unul dintre cele mai mari procentaje de tineri care inca locuiesc cu parintii. La ce varsta pleaca de acasa alti europeni

Tinerii din Romania prefera sa locuiasca cu parintii. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat), tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de tineri care inca nu au.

Romania a extradat autoritatilor din SUA unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie, dar si un hacker

Romania a predat autoritatilor din Statele Unite ale Americii unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie si un hacker. Primul este unul dintre cei mai influenti lideri din lumea interlopa si a colaborat cu Florian Tudor, zis Rechinul, in jaful informatic din Mexic. Si cel de-al doilea, acuzat de skimming - metoda ilegala de a fura datele de pe cardurile bancare - ar putea avea implicatii in dosarul-mamut, orchestrat de fortele romane si americane.

Capat de drum pentru una dintre cele mai celebre marci din lumea filmului: Disney renunta la 20th Century Fox

Compania Walt Disney renunta la una dintre cele mai cunoscute marci din industria divertismentului, 20th Century Fox, anunta BBC, preluat de Mediafax.

Disney renunta la brandul 20thCentury Fox, unul dintre cele mai cunoscute din industria de divertisment

La inceputul acestei saptamani, Disney a anuntat ca unul dintre studiourile sale de televiziune va fi redenumit, acela fiind chiar renumitul 20thCentury Fox.

Cele mai importante dezvaluiri din biografia cuplului Harry si Meghan: familia regala, puternic criticata

Biografia cuplului format din printul Harry si Meghan Markle detaliaza viata celor doi din 2016, anul in care s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de a iesi din familia regala, luata la inceputul acestui an.

Doliu in PNL. A murit unul dintre cei mai vechi lideri ai liberalilor

Zi neagra pentru politica din Romania. Fostul deputat liberal Gheorghe Gabor a murit, la 78 de ani. Gheorghe Gabor a pus bazele Partidului National Liberal, in Fagaras, fiind primul presedinte PNL Fagaras, de dupa Revolutie, chiar in ianuarie 1990.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

HAGIA SOFIA, iNTRE CRESTINISM SI ISLAMISM, un documentar de exceptie dedicat uneia dintre cele mai grandioase constructii din istorie, un monument intre doua religii, VINERI, de la ora 22.00, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul HAGIA SOFIA, iNTRE CRESTINISM SI ISLAMISM, vineri, 14 august, de la ora 22. 00 si duminica, 16 august, ora 16. B1 TV prezinta un film documentar de.

Cele mai celebre rochii din filmele de la Hollywood

Rochiile purtate de renumite actrite in unele dintre cele mai de succes productii de la Hollywood vor ramane mereu in istorie, asemenea filmelor celebre in care le-am admirat! .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )