Libnet.ro
UNICEF

11:46

Capat de drum pentru una dintre cele mai celebre marci din lumea filmului: Disney renunta la 20th Century Fox

Hotnews Hotnews,
 Capat de drum pentru una dintre cele mai celebre marci din lumea filmului: Disney renunta la 20th Century Fox

Compania Walt Disney renunta la una dintre cele mai cunoscute marci din industria divertismentului, 20th Century Fox, anunta BBC, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai populare incuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasa

O vulnerabilitate de securitate prezenta in incuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci sa controleze toate dispozitivele conectate din locuinta. Echipa de cercetare a vulnerabilitatilor in dispozitive smart de la Bitdefender a descoperit ca dispozitivul comunica cu aplicatia de instalare de pe telefon in mod criptat, insa cheia de criptare este stocata tocmai in aplicatie. Asta permite unui potential raufacator sa intercepteze traficul de internet si deci parola retelei Wi-Fi.

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele.

PDM invita la discutii PSRM, PAS si Platforma DA pentru a gasi solutii la cele mai stringente probleme ale cetatenilor

Partidul Democrat din Moldova, condus de ex-premierul Pavel Filip, invita la dialog pe platforma parlamentara PSRM, PAS si Platforma DA pentru a gasi solutii la cele mai stringente probleme ale cetatenilor. Anuntul a fost facut de Pavel Filip luni, 10 august, intr-un briefing de presa.

Record de aplicari pentru joburi in iulie: Cele mai cautate domenii

1,3 milioane de aplicari pentru joburile din Romania si din strainatate au fost inregistrate in perioada 1-31 iulie pe platforma de recrutare eJobs. ro. Numarul este in crestere nu doar fata de luna trecuta, cand, pentru prima oara s-a atins pragul de 1,2 milioane de aplicari, ci si cu 50% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut.

Sotia lui Marcel Vela e o norocoasa. Ce sacrificiu a facut ministrul pentru ea

In varsta de 57 de ani, Marcel Vela ocupa una dintre cele mai importante functii in stat, insa este si un familist convins. Putini cunosc latura sensibila a ministrului de Interne. in prezent, acesta este casatorit si are o fiica, insa a luptat mult pentru a-si intemeia o familie si pentru a sta langa sotia .

Cum afecteaza Perseidele fiecare zodie. Ploaia de stele din 12 13 august aduce schimbari masive pentru acesti nativi

Ploaia de meteoriti cunoscuta drept Perseide, este una dintre cele mai populare din lume, iar fenomenul are loc anual, la inceputul lunii august. in timpul evenimentului, oamenii pot admira cu ochiul liber.

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Reteta gogosari umpluti cu varza. Cele mai gustoase muraturi pentru iarna

Muraturile sunt adorate de mai toti romanii. Nu exista masa pe care sa nu fie iarna delicioasele legume conservate. Iata o reteta de gogosari umpluti cu varza pe care nu trebuie sa o ratezi! Ingrediente necesare pentru cei mai buni gogosari umpluti cu varza Fie ca vorbim despre castraveti murati, pepeni, gogonele in saramura sau .

Prognoza meteo: Romania, parjolita de arsita. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea se mentine calduroasa in majoritatea regiunilor in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in perioada 10-17 august, temperaturile vor fi usor mai ridicate in sud decat cele specifice pentru aceasta saptamana. Nu va ploua, dar vijeliile se vor extinde. Cele mai afectate regiuni de canicula vor fi cele sudice, centrale si nordice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )