Libnet.ro
UNICEF

05:00

Muncea in gradina cand la un moment dat a dat peste mai multe oua minuscule. Cand s-a apropiat, unul era crapat. A inlemnit cand a vazut ce creatura a iesit

Antena3 Antena3,
Muncea in gradina cand la un moment dat a dat peste mai multe oua minuscule. Cand s-a apropiat, unul era crapat. A inlemnit cand a vazut ce creatura a iesit

Un barbat din Hawaiia gasit in gradina sa mai multe oua de dimiensiuni micisi a avut ocazia unica sa asiste chiar la nasterea uneia dintre creaturi. Omulmuncea in gradina cand a. continuă pe Antena3

Adolescentul care si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de topor, condamnat la patru ani de detentie

Ionut Florin Barbu 17 ani), adolescentul care si-a ucis tata cu mai multe lovituri de cutit dupa care a incercat sa ascunda crima cu sprijinul mamei a fost condamnat la inchisoare. Medicul de familie a fost cel care l-a dat de gol si a anuntat autoritatile.

Peste 1.100 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Olanda ofera cele mai multe posturi la gradinarit

Angajatori din 13 state europene au peste 1. 100 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Olanda, Austria si Germania. in Olanda se cauta persoane care sa impacheteze bulbii de flori, in Austria sunt posturi vacante pentru bucatari, cameriste si chelneri, iar in Germania se ofera locuri de munca pentru electriceni si lacatusi.

Liviu Dragnea comenteaza adresa referitoare la propunerea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe intrebari decat clarificari, o sa o citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Neptun, referindu-se la nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE, ca si el si Calin Popescu Tariceanu au primit o adresa in acest sens de la presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca aduce mai multe intrebari decat clarificari.

VIDEO Ploaia a facut ravagii in Dolj. Culturile au fost distruse, iar mai multe case au fost inundate: A fost moarte de om

Ploaia de aseara a fost devastatoare pentru orasul Filiasi si localitatea doljeana Racari, culturile au fost distruse, iar mai multe case au fost inundate. Oamenii sunt disperati si nu stiu ce o sa faca in cazul in care si astazi vor mai cadea precipitatii.

Un nou director la Romgaz: Adrian Volintiru, fost sef n mai multe companii private sau de stat

Consiliul de Administratie al Romgaz a decis joi numirea lui Adrian Volintiru in functia de director general interimar al companiei, pe o perioada de 4 luni, in locul lui Corin Cindrea, care, la randul sau, a fost interimar. De circa jumatate de an, Romgaz, la fel ca majoritatea companiilor de stat, este condusa de manageri interimari, in conditiile in care sunt blocate procedurile de selectie in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Noul director general al Romgaz a detinut functii de conducere la mai multe companii, atat de stat, cat si private.

Alerta meteo de fenomene periculoase! O furtuna puternica va lovi in scurt timp mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcastig de cod galben cu efect imediat. Codul este valabil pana la ora 9. Zonele vizate: Judetul Giurgiu: Rasuceni, Vedea,.

Cod rosu in Banat. Zeci de locuinte inundate, mai multe localitati fara electricitate si trei persoane evacuate

Judetul Caras-Severin a trecut miercuri, seara, printr-un cod rosu de inundatii. Cea mai afectata a fost localitatea Slatina Timis unde mai multe gospodarii au fost inundate.

Cinci tineri din Gagauzia, retinuti dupa ce au spart mai multe locuinte din Chisinau. Pagubele aduse de catre acestia sunt estimate la 1,5 milioane de lei

Cinci tineri din Gagauzia, cu varsta cuprinsa intre 26 si 32 de ani, au fost retinuti pentru mai multe spargeri de locuinte. Acestia ar fi comis furturi din trei locuinte din Chisinau, iar prejudiciul se ridica la aproximativ 1. 000 de lei.

Clubul Gloria va pune la dispozitia suporterilor mai multe autobuze pentru deplasarea la Tulcea

Viitoarea campioana a Ligii a 4-a din judetul Buzau, SCM Gloria Buzau, a inceput sa pregateasca in detaliu dubla mansa de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a la fotbal, pe care o va disputa impotriva campioanei din Tulcea, pe 23, respectiv 30 iunie. Primul meci va avea loc la Tulcea, pe 23 iunie, cand fotbalistii Gloriei mizeaza pe sprijinul a cat mai multi suporteri.

Brasov a urcat pe primul loc in topul municipiilor cu cele mai multe locuinte asigurate la PAID din Romania

Cu un grad de acoperire prin asigurarea obligatorie a locuintei PAD) de 50% la finalul lunii aprilie a acestui an, Brasov a urcat pe locul 1 in topul celor mai asigurate municipii din Romania. Nivelul de acoperire prin asigurare a crescut astfel cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )