Libnet.ro
UNICEF

23:00

Muncitorii CE Oltenia, spor de 1000 lei brut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Muncitorii CE Oltenia, spor de 1000 lei brut

Complexul Energetic Oltenia CEO) a anuntat, astazi, ca muncitorii vor primi in plus pana la 1000 de lei brut. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTERUL ENERGIEI: Minerii de la Complexul Energetic Oltenia reiau activitatea

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au reluat activitatea, in urma negocierilor de joi de la sediul Prefecturii Gorj, informeaza un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministrul Energiei O CONTRAZICE pe Viorica Dancila: imi e greu sa spun ca nu stia Guvernul despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila este contrazis de ministrul Energiei, Anton Anton, in priovinta situatiei de criza de la Complexul Energetic Oltenia. Sefa Guvernului a reprosat, joi, fara a da nume, ca nu.

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia reiau activitatea, dupa ultima oferta a ministerului

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia au reluat activitatea, in urma negocierilor de joi de la sediul Prefecturii Gorj, informeaza un comunicat al Ministerului Energiei, remis, AGERPRES .

Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Complexul Energetic Oltenia: Au fost sesizate organele de urmarire penala

Corpul de control al premierului a declansat, incepand de joi, un control la Complexul Energetic Oltenia CEO), potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Reprezentantii Guvernului vor ferifica, printre.

Premierul a trimis Corpul de control la Complexul Energetic Oltenia

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Complexul Energetic Oltenia CEO) pentru a verifica inclusiv modului de stabilire si acordare a drepturilor salariale, a anuntat, astazi, Guvernul.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control al premierului la Complexul Energetic Oltenia

Corpul de control al premierului a fost trimis la Complexul Energetic Oltenia. Din dispozitia doamnei Viorica Dancila, prim-ministrul Guvernului Romaniei, incepand cu data de 17. 2019, Corpul de control al.

Greva de la Complexul Energetic Oltenia: Stocul de carbune ar putea fi epuizat in foarte scurt timp, iar termocentralele s-ar putea opri

Minerii de al Complexul Energetic Oltenia nu dau niciun semn ca ar opri greva ce tine deja de cinci zile. Acest lucru ridica mari probleme deoarece daca lucru nu va fi reluat lucrul rapid stocul de carbune se va.

Greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia, subiect de discutie la Guvern

Ministrul energiei Anton Anton, ministrul finantelor Eugen Teodorovici si ministrul economiei Nicolae Badalau au fost convocati miercuri, in jurul orei 12, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre greva de la Complexul Energetic Oltenia. Reamintim ca minerii refuza sa mai lucreze, aflandu-se in greva de vineri seara.

Pruna, USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

Cristina Pruna, deputat USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG 114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )