Libnet.ro
UNICEF

01:05

El Mundo: Traficul de persoane, o afacere de cinci milioane (de euro) pe zi, care se desfasoara sub nasul nostru Romancele, printre cele mai frecvente victime

Hotnews Hotnews,
 El Mundo: Traficul de persoane, o afacere de cinci milioane (de euro) pe zi, care se desfasoara sub nasul nostru Romancele, printre cele mai frecvente victime

In Spania, activitatea de trafic de persoane ruleaza in jur de cinci milioane de euro pe zi. in Europa, sunt 2. 280 de milioane de dolari, si 32. 000 de milioane, la nivel mondial, scrie El Mundo, citat de Rador. Cele mai frecvente victime sunt nigeriene, romance, venezuelene si columbiene. in ceea ce priveste exploatarea fortei de munca, majoritatea victimelor provin din Vietnam, Romania si Moldova. continuă pe Hotnews

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Lichiditate de 3,59 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16,99 milioane lei 3,59 milioane de euro).

UE: Bulgaria primeste trei milioane de euro pentru a lupta impotriva pestei porcine africane

Bulgaria va primi asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro de la Uniunea Europeana pe.

Partidul Liga trebuie sa-i inapoieze statului italian 49 de milioane de euro. Vicepremierul Salvini catalogheaza hotararea instantei supreme drept un `proces politic`

Curtea de Casatie din Italia a publicat o hotarare, prin care obliga partidul italian de extrema-dreapta Liga sa plateasca 49 de milioane de euro, dupa scandalul de coruptie care dureaza de 10 ani si in.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 15,92 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 15,92 milioane lei 3,36 milioane de euro).

PENTRU LUPTA MPOTRIVA EPIDEMIEI DE PESTA PORCINA AFRICANA: Bulgaria primeste de la UE aproape trei milioane de euro

Bulgaria va primi asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a contracara efectele epidemiei de pesta porcina africana, s-a stabilit in urma intalnirii de marti ce a avut loc intre comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentelor, Vytenis Andriukaitis, si ministrul bulgar al Agriculturii, Dessislava Taneva, a informat postul national de televiziune BNT), transmit Sofia Globe si Novinite.

Lichiditate de 12,55 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12,55 milioane lei 2,65 milioane de euro).

Lichiditate de 6,66 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 31,53 milioane lei 6,66 milioane de euro).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )