Libnet.ro
UNICEF

16:15

Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani

Antena3 Antena3,
Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori. continuă pe Antena3

UPDATE Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani Care vor fi restrictiile

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori. Mallurile vor fi inchise in weekend, cu exceptia farmaciilor, magazinelor alimentare, a magazinelor care vand hrana pentru animale de companie si a curatatoriilor. La acest moment, sunt in carantina 7 resedinte de judet din Romania: Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Baia Mare, Slobozia si Alba Iulia.

Municipiul Constanta intra in carantina incepand din 20 noiembrie: Rata incidentei cazurilor de COVID-19 a depasit 9 la mia de locuitori

Municipiul Constanta va intra in carantina pentru doua saptamani dupa ce rata incidentei cazurilor de coronavirus a depasi 9 la mia de locuitori. Masura de va aplica incepand de vineri, 20 noiembrie, de la.

VINERI: Municipiul Constanta intra in carantina

Municipiul Constanta intra in carantina incepand de vineri, ora 20:00. Decizia a fost luata, joi, de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta iar masura va intra in vigoare dupa ce ordinul va fi semnat de seful DSU, Raed Arafat, potrivit info-sud-est. ro.

Constanta intra in carantina. Autoritatile decid de cand va fi aplicata masura

Municipiul Constanta intra in carantina. La propunerea Directiei de Sanatate Publica, resedinta de judet va fi izolata, iar ziua de cand va fi aplicata decizia urmeaza a fi stabilita la nivel judetean.

Constanta intra in carantina, dupa ce rata de infectare a depasit 8 cazuri la mia de locuitori. Autoritatile urmeaza sa decida de cand va fi aplicata masura

Municipiul Constanta intra in carantina. Decizia a fost luata inaceasta seara deDirectiade Sanatate Publica,iar ziua de cand va fi aplicata decizia urmeaza a fi stabilita.

Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Comunele Berceni si Clinceni din judetul Ilfov intra in carantina, joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori, a anuntat Prefectura Ilfov.

Oficial. Carantina pentru Constanta incepand de vineri, 20 noiembrie, ora 20. Declaratia pe proprie raspundere ce trebuie completata - DOCUMENT

Constanta este propusa a intra in carantina incepand de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20. Data este prevazuta intr-un document devenit oficial. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Constanta a fost in sedinta de la ora 15. Masura impusa pe termen de 14 zile expira la timp pentru a permite oamenilor sa fie liberi sa mearga la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

UPDATE Bistrita si Satu Mare intra in carantina incepand de joi Cum arata declaratia pe propria raspundere de care oamenii au nevoie ca sa poata iesi din casa pe timpul zilei

Alte doua resedinte de judet din Romania - Bistrita si Satu Mare - vor intra in carantina pentru doua saptamani, incepand de joi dimineata. Pana la acest moment, autoritatile au decis instituirea carantinei in alte cinci resedinte de judet: Zalau, Baia Mare, Slobozia, Sibiu si Alba Iulia.

Municipiul Bistrita intra in carantina incepand de joi: Ce restrictii au instituit autoritatile pentru urmatoarele 14 zile

Municipiul Bistrita si localitatile Ghinda, Sarata, Sigmir, Slatinita, Unirea si Viisoara vor intra in carantina, joi, 19 noiembrie, incepand cu ora 5. 00, informeaza Institutia Prefectului din.

Campanie de curatenie generala demarata in municipiul Constanta, la initiativa primarului Vergil Chitac

O uriasa campanie de curatenie generala a fost demarata in municipiul Constanta, la initiativa primarului Vergil Chitac. La actiune au luat parte peste 150 de oameni si 25 de autospeciale care au actionat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )