Libnet.ro
UNICEF

01:05

Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile

România Liberă România Liberă,
Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile

Municipiul Slobozia, resedinta judetului Ialomita, va intra in carantina zonala incepand de vineri, . continuă pe România Liberă

Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile. Rata de infectare cu coronavirus a depasit 7 la mia de locuitori Lista completa a restrictiilor

Municipiul Slobozia intra in carantina incepand de joi, de la ora 12. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri seara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in contextul in care,.

Baia Mare intra in carantina pentru 14 zile

Municipiul Baia Mare a intrat in carantina incepand de astazi la ora 17. 00 pentru o perioada de doua.

Slobozia intra in carantina din aceasta noapte

Slobozia va intra in carantina de la miezul noptii de joi spre vineri, dupa ce rata de infectare in oras a depasit 7 la mia de locuitori. Este a treia resedinta de judet unde se ia o astfel de masura, dupa Zalau si Baia Mare.

CJSU Ialomita a propus carantinarea municipiului Slobozia pentru 14 zile

Decizia a fost luata dupa ce incidenta cumulata a ajuns la 7,46 cazuri la mia de locuitori.

Baia Mare intra in carantina pentru doua saptamani

Baia Mare intra in carantina de miercuri, de la ora 17. 00, dupa ce rata de infectare in municipiu a ajuns la 6,47 la mia de locuitori. Au fost instituite o serie de restrictii, intre care inchiderea centrelor comerciale sambata si duminica.

Ultima ora! Slobozia intra in carantina. Ce restrictii dure au fost anuntate

Slobozia intra in carantina, fiind instituite restrictii dure pentru locuitorii din localitate. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a hotarat, ieri seara, ca urmare a cresterii accelerate a raspandirii coronavirusului, carantinarea zonala a municipiului Slobozia incepand cu data de 12 noiembrie, ora 12,00. Masura este valabila timp de 14 zile. Slobozia a intrat in .

Slobozia ar putea intra in carantina. Epidemia a scapat de sub control, rata de infectare ajungand la 7,46 la mie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a propus, miercuri seara, carantinarea municipiului Slobozia pentru 14 zile, incepand din data de 12 noiembrie. Decizia a fost luata pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2, dupa ce incidenta cumulata a ajuns la 7,46 cazuri la mia de locuitori.

Slobozia intra in carantina

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita a propus, miercuri, in sedinta, carantinarea orasului .

Slobozia, cel mai mare focar COVID din Ialomita, intra in carantina de la miezul noptii

Din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19, municipiul Slobozia este considerat principalul focar al judetului Ialomita. Pentru a tine situatia sub control, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a propus carantinarea orasului.

SLOBOZIA: Dosar penal pentru un barbat care a iesit din carantina sa joace fotbal

Un barbat din Slobozia care se afla in carantina a fost prins de jandarmi jucand fotbal la Clubul Tineretului, din oras,motiv pentru care i s a intocmit dosar penal, scrie News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )