Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Alexandru Darie. Regizorul avea 60 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit Alexandru Darie. Regizorul avea 60 de ani

Regizorul Alexandru Darie a murit la varsta de 60 de ani. Fiul actorului Iurie Darie era internat de aproape doua saptamani la Terapie Intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. continuă pe Adevărul

A murit Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie. Regizorul avea 60 de ani

Regizorul Alexandru Ducu) Darie a murit la varsta de 60 de ani. Fiul actorului Iurie Darie era internat de aproape doua saptamani la Terapie Intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Informatia a.

A murit regizorul Alexandru Darie

Regizorul Alexandru Darie a murit la varsta de 60 de ani, potrivit unor surse din Teatrul Bulandra.

Alexandru Darie a murit! Vestea trista a fost anuntata in urma cu putin timp

Regizorul Alexandru Darie 60 de ani), managerul Teatrului Bulandra, a murit. Actorul suferea de ciroza si a fost internat in stare grava la Spitalul Fundeni din Bucuresti, sub stricta supraveghere a medicilor. Colectivul Bulandra i-a fost alaturi in toata aceasta perioada. Alexandru Darie a murit Alexandru Darie a murit miercuri, 18 septembrie. Fiul actorului Iurie .

Doliu in teatrul romanesc! Regizorul Alexandru Darie a murit. Acesta era internat in stare grava la Spitalul Fundeni

Managerul Teatrului Bulandra, regizorul Alexandru Darie, a murit marti la varsta de 60 de ani, anuntaEuropa FM. Acesta suferea de ciroza si era pe listele de transplant hepatic. Informatia a fost.

Ultimele imagini cu Alexandru Darie in viata sunt tulburatoare! Boala ii macinase tot corpul

Ultimele imagini cu regizorul Alexandru Darie in viata sunt tulburatoare. Artistul suferea de ciroza, iar boala ii macinase tot corpul. Ultimele imagini cu Alexandru Darie in viata sunt tulburatoare Regizorul Alexandru Darie 60 de ani), manager al Teatrului Bulandra, a murit miercuri, 18 septembrie. Fiul regretatului actor Iurie Darie era internat de doua saptamani la .

ALEXANDRU DARIE A MURIT.Ce este ciroza hepatica, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Regizorul, fiul regretatului actor Iurie Darie, era internat la Spitalul Fundeni, pe sectia de terapie intensiva, fiind diagnosticat cu ciroza. in urma cu doi ani si cantareata de.

A murit regizorul Alexandru Darie

Managerul Teatrului Bulandra, regizorul Alexandru Darie, care suferea de ciroza si era pe listele de transplant hepatic, a murit miercuri. Informatia a fost confirmata de mama lui vitrega, Anca Pandrea, scrie Europa FM. Ducu Darie era internat in stare grava la Institutul Fundeni.

Regizorul Alexandru Darie, internat in stare grava. Fiul actorului Iurie Darie se afla la terapie intensiva

Alexandru Darie este internat de zece zile la Terapie Intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Starea regizorului, care ar suferi de ciroza si ar fi pe listele de transplant hepatic, ar fi grava,.

Regizorul Alexandru Darie, internat in stare grava la Spitalul Fundeni

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, este internat in stare grava la Spitalul Fundeni din Bucuresti, sub stricta supraveghere a medicilor. Colectivul de la Bulandra ii este alaturi si asteapta sa se intoarca la teatru, a declarat pentru Mediafax conducerea institutiei.

Corina Chiriac despre Alexandru Darie: intr-o zi ridica palma, o unduieste in aer si spune bye-bye

Cantareata Corina Chiriac spune ca a primit cu multa durere vestea mortii regizorului Alexandru Darie, acesta inscriindu-se pe o lista lunga de artisti care au plecat in eternitate. intr-o declaratie , .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )