Libnet.ro
UNICEF

18:00

Regizorul Alexandru Darie, internat in stare grava la Spitalul Fundeni

Hotnews Hotnews,
 Regizorul Alexandru Darie, internat in stare grava la Spitalul Fundeni

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, este internat in stare grava la Spitalul Fundeni din Bucuresti, sub stricta supraveghere a medicilor. Colectivul de la Bulandra ii este alaturi si asteapta sa se intoarca la teatru, a declarat pentru Mediafax conducerea institutiei. continuă pe Hotnews

Regizorul Alexandru Darie, internat in stare grava, la Terapie Intensiva la Spitalul Fundeni

Alexandru Darie este internat de zece zile la Terapie Intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Starea regizorului, care ar suferi de ciroza si ar fi pe listele de transplant hepatic, ar fi grava, potrivit unor surse apropiate.

Regizorul Alexandru Darie, internat in stare grava. Fiul actorului Iurie Darie se afla la terapie intensiva

Alexandru Darie este internat de zece zile la Terapie Intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Starea regizorului, care ar suferi de ciroza si ar fi pe listele de transplant hepatic, ar fi grava,.

BLESTEMUL LOVESTE DINCOLO DE MOARTE: Alexandru Darie, fiul regretatului Iurie Darie, iN STARE GRAVA la TERAPIE INTENSIVA! Ce boala TERIBILA il MACINA

Veste cumplita despre fiul regretatului actor Iurie Darie! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Fiul acestuia, regizorul Alexandru Darie, este.

Fiul lui Iurie Darie, macinat de ciroza! Regizorul a ajuns in stare grava la spital

Alexandru Darie este internat de zece zile la Terapie intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Starea fiului lui Iurie Darie ar fi destul de grava, conform unor surse apropiate. Cum s-a tratat si de cand a inceput ca starea lui de sanatate sa se degradeze? Ce sacrificii a facut pentru a putea plati tratamentele .

Al doilea caz de malarie din acest an la Iasi. Pacientul aflat in stare grava a mai avut boala si acum cativa ani

Un iesean de 43 de ani a fost diagnosticat cu malarie, el fiind internat la Sectia de terapie intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Barbatul a lucrat in Coasta de Fildes de unde s-a intors in urma cu o saptamana dupa ce a lucrat timp de sase luni in constructii.

inca o veste trista! FIUL lui Iurie Darie, INTERNAT iN STARE GRAVA LA SPITAL! MEDICII au facut ANUNTUL...

Fiul regretatului actor Iurie Darie, Alexandru, este internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului Clinic Fundeni din Bucuresti, acesta suferind de ciroza si se pare ca se afla pe listele de transplant he.

Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut

Starea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, tanarul fiind internat tot la Terapie Intensiva, a precizat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias din Capitala.

Libertatea:Medicul suspendat de Sanador dupa moartea unui copil de 2 ani nu isi face garzile la Spitalul Fundeni

Medicul de terapie intensiva Carmen Savu, medic in cadrul Spitalului Fundeni, nu s-a prezentat la ultimele garzi, fiind inlocuita de rezidenti, potrivit cotidianului Libertatea.

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

Mario Iorgulescu, baut si drogat in timpul accidentului. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )