Libnet.ro
UNICEF

19:00

A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

Antena3 Antena3,
A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

A muritChitetsu Watanabe, cel mai batran barbat din lume. Avea 112 ani si urma sa implineasca 113 in doar o luna. continuă pe Antena3

A murit cel mai batran om din lume la varsta de 112 ani

Chitetsu Watanabe, cel mai batran om din lume, a incetat din viata la varsta de 112 ani. Acesta primise acest titlu onorific pe 12 februarie, conform CNN.

La ce varsta a murit cel mai batran barbat din lume si care sustinea ca e secretul longevitatii

Nascut pe 5 martie 1907, Chitetsu Watanabe locuia intr-un centru de ingrijiri si a murit pe 23 februarie, la doar 11 zile dupa ce a primit un certificat oficial cu titulatura de cel mai in varsta barbat de la Guinness World Records.

A murit BATRANUL planetei! Incredibil cati ani avea (FOTO)

Cel mai batran om din lume, japonezul Chitetsu Watanabe a murit in varsta de 112 ani, aanuntat marti agentia Kyodo News. Nascut pe 5 martie 1907, Watanabe locuia intr-un centru de ingrijiri din.

Romania are un centru de biosecuritate BSL-4, cel mai inalt nivel din lume

- interviu cu profesorul Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Ba.

AGENTIILE DE PRESA: Cererea mondiala de petrol, la cel mai redus nivel din ultimul deceniu,din cauza impactului epidemiei

Estimarea Agentiei Internationale a Energiei privind cererea mondiala de petrol a scazut la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, si ar putea fi redusa si mai mult din cauza impactului epidemiei de coronavirus, a avertizat marti Fatih Birol, directorul IEA, transmite Reuters.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

A intalnit cel mai mare rechin, din greseala: cum a reactionat marele alb

Rechinii au imagine proasta, de criminali in masa. Evenimente precum cel imortalizat de curand cu o creatura din specia marele alb s-ar putea sa o schimbe. Expertii in domeniul scufundarilor au o presiune teribila, in momentul in care isi desfasoara activitatea la cateva zeci de metri adancime. Asta nu inseamna insa ca nu se confrunta .

CORONAVIRUS CEL PUTIN 400 MILIARDE DE DOLARI, STERSE DIN CAPITALIZAREA PIETELOR DIN REGIUNE Bursele europene, in cel mai puternic declin din ultimii patru ani

Cotatia petrolului a scazut cu aproape 5%, ieri * Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor sapte ani Bursele europene au inregistrat, ieri, cel mai puternic declin de la mijlocul lui 2016 pana in prezent, pe fondul extinderii numarului de cazuri de coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran. in acelasi timp, cotatiile petroliere s-au diminuat cu aproximativ 5%, in asteptarea unui declin al cererii, iar pretul aurului a urcat datorita orientarii investitorilor catre plasamente refugiu.

Stirile ProTV: Top 5 cele mai puternice armate din lume in 2020. Cateva cifre halucinante

Campurile de lupta sunt in continua evolutie, iar tarile din intreaga lume pompeaza sute de miliarde de dolari in fiecare an in fortele armate, intr-o cursa pentru dezvoltarea celor mai avansate tehnologii si armamente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )