Libnet.ro
UNICEF

07:45

Stirile ProTV: Top 5 cele mai puternice armate din lume in 2020. Cateva cifre halucinante

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Top 5 cele mai puternice armate din lume in 2020. Cateva cifre halucinante

Campurile de lupta sunt in continua evolutie, iar tarile din intreaga lume pompeaza sute de miliarde de dolari in fiecare an in fortele armate, intr-o cursa pentru dezvoltarea celor mai avansate tehnologii si armamente. continuă pe Hotnews

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

Ungaria si Romania au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.

Euronews, despre cele mai proaste trenuri din Europa: Romania si Bulgaria se afla pe ultimele locuri

Exista un sector din Europa in care pe brazda, acum decolorata, a fostei Cortine de Fier, este sapat un semn adanc intre cele doua emisfere ale Vechiului Continent: calea ferata. in unele tari, panoul cu orarul trenurilor este un adevarat lux. in tari precum Bulgaria sau Romania, circula zilnic trenuri de mana a doua sau a treia, aruncate la inceputul anilor 2000 de caile ferate franceze, engleze, germane sau daneze.

Progres la unul dintre cele mai importante proiecte din infrastructura din Romania

Lucrarile la Centura Ocolitoare a Bacaului avanseaza, arata CNAIR.

Cele mai devastatoare epidemii din istorie. Drumul sumbru de la Moartea neagra la coronavirusul chinezesc

Epidemia izbucnita in China la sfarsitul lui 2019 nu este nici pe departe cea mai rea molima care a chinuit omenirea de-a lungul existentei sale. Deocamdata, coronavirusul nici macar n-a ajuns in top 100 al celor mai mortale boli molipsitoare.

Enigmele antice ale raului Mures. Orasul preistoric urias, tinutul agatarsilor si cele mai vechi scrieri

Valea raului Mures, un fluviu cunoscut din Antichitate care scalda tinuturile Romaniei si ale Ungariei, a pastrat urmele unora dintre cele mai vechi civilizatii din Europa.

TOP UE: Firmele romanesti au cele mai mari probleme in a angaja IT-isti. Ce salarii au IT-istii in Romania

Firmele din Romania au cele mai mari dificultati in a angaja specialisti in tehnologia informatiei si comunicatii ITC), comparativ cu societatile din celelalte state ale Uniunii Europene, releva cele mai recente statistici disponibile, publicate vineri de Eurostat.

Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania

Tanarul in varsta de 21 de ani din Singureni Giurgiu) care si-a pierdut viata in atacurile armate din Hanau, in Germania, isi cumparase o casa in comuna cu banii stransi in strainatate si voia sa se intoarca si sa isi intemeieze o familie.

PENTRU AL NOUALEA AN CONSECUTIV: Saint-Gobain se afla in topul celor mai inovatoare companii din lume

Saint-Gobain a fost desemnata, pentru al noualea an consecutiv, drept una dintre cele mai inovatoare 100 de companii si institutii din lume, potrivit clasamentului realizat de Clarivate Analytics - Top 100 Global Innovators.

INTERVIU Cercetatoarea Mihaela Miroiu:Cele mai multe femei active cultural, civic si politic sunt mai degraba femei singure

Cercetatoarea Mihaela Miroiu, coautoare a volumului Nasterea cetateniei democratice. Femeile si puterea in Romania moderna, spune ca pentru femei, a avea putere inseamna sa le faci altora viata mai buna, desi platesc aceste crezuri, de cele mai multe ori, prin sacrificii in viata personala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )