Libnet.ro
UNICEF

10:15

A murit constanteanul ars care a fost transferat cu intarziere la un spital din Belgia. Corpul de control al ministrului Sanatatii, trimis sa verifice trei spitale

Adevărul Adevărul,
A murit constanteanul ars care a fost transferat cu intarziere la un spital din Belgia. Corpul de control al ministrului Sanatatii, trimis sa verifice trei spitale

Constanteanul care a fost transferat in Belgia in stare grava a murit. El avea arsuri pe 70% pe suprafata corpului. continuă pe Adevărul

Constanteanul ars care a fost transferat cu intarziere la un spital din Belgia a murit

Ministerul Sanatatii a anuntat luni dimineata ca barbatul de 51 de ani, care a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului si care a fost tranferat in Belgia, a murit. Ministerul a trimis Corpul de control pentru a verifica modul in care a fost tratat acesta in 3 spitale din tara.

Ultima ora. Constanteanul ars transferat in Belgia a murit. in ce stare venise din Romania: Mirosea si era cu niste comprese directe pe piele!

Veste trista in aceasta dimineata, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat decesul barbatului din Constanta, care fusese transferat pentru ingrijiri specializate in Belgia. Din pacate, evolutia starii de sanatate a acestuia a fost nefavorabila, avand in vedere ca pacientul ajunsese in strainatate cu mai multe bacterii si ciuperci luate din spitalele din Romania. Constanteanul, victima .

A murit barbatul plimbat prin trei spitale din Romania si transferat cu intarziere in Belgia

Autoritatile romane anunta decesul barbatului care a fost transferat cu intarziere in Belgia, dupa ce a fost plimbat prin trei spitale din Romania.

Copilul trantit la pamant, intr-un parc din Hunedoara, a fost transferat la un spital din Timisoara

Copilul care a fost trantit la pamantde unchiul sau, intr-un parc din municipiul Hunedoara, a fost transferatla unspital din Timisoara, pentru investigatii de specialitate, potrivit Ziarului.

ALEXANDRU RAFILA: Eu cred ca transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi and

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni ca, in opinia sa, transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )