Libnet.ro
UNICEF

13:45

A murit Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania

Adevărul Adevărul,
A murit Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania

Miercuri dupa-masa s-a stins Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, care conducea comuna Ciceu-Giurgesti de 10 ani. Se pare ca acesta avea probleme cardiace de mai multi ani. continuă pe Adevărul

inmatricularile Dacia in Franta au inregistrat la sapte luni cel mai mare avans din piata, de 22,4%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 22,4% in primele sapte luni ale anului, la 66. 836 de unitati. Acesta a fost cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative,.

Acesta este cel mai IUBIT sef din lume. Mii de angajati au protestat dupa ce a fost concediat: Ne spunea pe nume, ne strangea mana. Un om extraordinar

De regula persoanele din conducerea institutiilor vor sa se impuna in fata angajatilor prin putere si un stil autoritar. insa nu de fiecare data aceste masuri dau rezultate. Arthur Demoulas, CEO-ul lantului.

Cel mai bun antivirus din lume ajunge la versiunea 2015 - Bitdefender a lansat Total Security si in Romania

Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate. Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 ajunge acum si la utilizatorii din Romania.

Forbes: Sandra Bullock, actrita cel mai bine platita de la Hollywood

Sandra Bullock este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2013 - iunie 2014, au anuntat luni reprezentantii revistei Forbes.

Academicianul Dinu C. Giurescu, cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis. Recuperarea pacientului este spectaculoasa

Vicepresedintele Academiei Romane, academicianul Dinu C. Giurescu, a devenit cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis intr-un spital din Romania. Afectiunile cardiace de care sufera la varsta de 87 de ani.

Academicianul Dinu C. Giurescu, cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis

Vicepresedintele Academiei Romane, academicianul Dinu C. Giurescu, a devenit cel mai in varsta pacient operat pe cord deschis intr-un spital din Romania. Afectiunile cardiace de care sufera la varsta de 87 de ani.

Vladimir Putin este cel mai eficient agent de recrutare pentru UE, afirma primarul Londrei

Primarul Londrei, Boris Johnson, apreciaza ca actiunile tot mai agresive ale Rusiei conduse de Vladimir Putin la granita de est a Europei sunt cel mai bun agent de recrutare pentru Bruxelles, ajutand unele tari ca Polonia sa-si consolideze.

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la varsta de 29 de ani

Oamenii au cel mai mare numar de prieteni la 29 de ani, o varsta la care cercul social al fiecarei persoane contine aproximativ 80 de indivizi, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie, informeaza dailymail. co. uk.

Bancul zilei: Nevasta si cel mai bun prieten

Un tip isi gaseste nevasta cu cel mai bun prieten al lui in dormitor.

Peste 120.000 de turisti pe litoral in acest weekend, cel mai aglomerat din acest sezon

Este cel mai aglomerat weekend al verii pe litoral. 000 de turisti sunt la malul marii, potrivit reprezentantiilor agentiilor de turism. in statiuni se circula bara la bara, iar sa gasesti un loc de cazare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )