Libnet.ro
UNICEF

05:45

A murit Cornel Patrichi! Celebrul coregraf a pierdut lupta cu o boala crunta

ADPM ADPM,
A murit Cornel Patrichi! Celebrul coregraf a pierdut lupta cu o boala crunta

Cornel Patrichi a murit, in aceasta dimineata, dupa o lupta de mai bine de patru ani cu o boala cumplita. Celebrul coregraf a trecut in nefiinta in locuinta sa, la numai patru zile de la aniversarea celor 72 de ani. continuă pe ADPM

Cornel Patrichi a murit: Fostul coregraf suferea de o boala incurabila

Cornel Patrichi a murit marti dupa o lunga suferinta. Fostul coregraf suferea de cancer si fusese operat pentru prima oara in anul 2014. Celebrul coregraf s-a stins acasa, la varsta de 72 de ani.

Cornel Patrichi a murit. Coregraful suferea de cancer pulmonar

Cornel Patrichi, in varsta de 72 de ani, a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti. Fostul coregraf si dansator a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci s-a luptat cu boala.

Cornel Patrichi a murit. Colegii de breasla il deplang pe coregraf: Era exigent, neiertator in profesia lui, dar si un tip cu sensibilitate si umor

Cornel Patrichi a murit. Emilia Popescu, Florin Calinescu, Stefan Banica Jr, Ion Caramitru, Willmark, Stela Popescu, Petre Geambasu si Alexandru Arsinel au transmis mesaje emotionante dupa moartea lui Cornel Patrichi.

Cornel Patrichi a murit. Fostul coregraf avea 72 de ani

Cornel Patrichi a murit la varsta de 72 de ani. Fostul coregraf a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar in ultimele luni starea sa de sanatate s-a agravat, potrivit Pro TV.

Cine a fost Cornel Patrichi. Marele actor si coregraf s-a stins azi din viata

Coregraful Cornel Patrichi a murit marti, in locuinta sa din Capitala. Informatia a fost confirmata pentru AGERPRES de reprezentanti ai serviciului de ambulanta. in varsta de 72 de ani, ar.

Cornel Patrichi A MURIT

Cornel Patrichi a murit astazi. Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. In ultima perioada coregraful abia.

Cornel Patrichi a murit! Primele imagini cu fiul sau, transfigurat de durere

Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Acasa la fostul coregraf a fost surprins fiul sau,.

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa.

Ultimele cuvinte ale fiului lui Cornel Patrichi inainte ca tatal lui sa se stinga din viata: Imi doresc foarte mult sa...

Cornel Patrichi a murit. Fostul coregraf s-a stins din viata in aceasta dimineata in locuinta sa. Marti dimineata, un prieten de-al coregrafului a venit in vizita la acesta, insa intrevederea pare.

Cornel Patrichi este grav bolnav. Cine este alaturi de regele dansului in aceste momente grele

Cornel Patrichi este in stare foarte grava, iar medicii nu au sperante ca starea lui se va imbunatati. Coregraful se lupta de mai bine de patru ani de zile cu o boala necrutatoare, iar apropiatii lui se asteapta la ce e mai rau. Gigi Becali i-a adus coregrafului doi preoti care sa se roage pentru sanatatea lui.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )