Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Antena3 Antena3,
Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa. continuă pe Antena3

Titlurile Rompetrol Rafinare, cel mai bun randament de la BVB

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) s-au apreciat cu 8,01%, in perioada 25 martie - 1 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii bursieri au fost in scadere.

Plus de 19,81%, pentru Conpet

Actiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 19,61%, in perioada 24-31 martie 2016, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti.

John Bonham de la Led Zeppelin, cel mai bun tobosar rock din toate timpurile: Cine il urmeaza in Top 100

Editorii revistei Rolling Stone impreuna cu experti din industria muzicala au intocmit un top al celor mai buni o suta de tobosari rock din toate timpurile. in fruntea clasamentului se afla tobosarul trupei Led Zeppelin, John Bonham, urmat de Keith Monn The Who) si Ginger Baker Cream).

Formula 1: Nico Rosberg, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Statului Bahrein

Germanul Nico Rosberg Mercedes), castigator in Australia in primul Mare Premiu al sezonului de Formula 1, a semnat cel mai bun timp si in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere, din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului, dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune de vineri.

Ultimele cuvinte ale fiului lui Cornel Patrichi inainte ca tatal lui sa se stinga din viata: Imi doresc foarte mult sa...

Cornel Patrichi a murit. Fostul coregraf s-a stins din viata in aceasta dimineata in locuinta sa. Marti dimineata, un prieten de-al coregrafului a venit in vizita la acesta, insa intrevederea pare.

A murit Cornel Patrichi! Celebrul coregraf a pierdut lupta cu o boala crunta

Cornel Patrichi a murit, in aceasta dimineata, dupa o lupta de mai bine de patru ani cu o boala cumplita. Celebrul coregraf a trecut in nefiinta in locuinta sa, la numai patru zile de la aniversarea celor 72 de ani.

Cornel Patrichi este grav bolnav. Cine este alaturi de regele dansului in aceste momente grele

Cornel Patrichi este in stare foarte grava, iar medicii nu au sperante ca starea lui se va imbunatati. Coregraful se lupta de mai bine de patru ani de zile cu o boala necrutatoare, iar apropiatii lui se asteapta la ce e mai rau. Gigi Becali i-a adus coregrafului doi preoti care sa se roage pentru sanatatea lui.

Florin Calinescu, despre moartea lui Cornel Patrichi: il invidiez pe Dumnezeu ca a mai castigat un mare artist

Actorul si realizatorul de televiziune Florin Calinescu deplange moartea coregrafului Cornel Patrichi si spune ca il invidiaza pe Dumnezeu pentru ca a mai castigat un mare artist. Citeste.

Cornel Patrichi a murit. Colegii de breasla il deplang pe coregraf: Era exigent, neiertator in profesia lui, dar si un tip cu sensibilitate si umor

Cornel Patrichi a murit. Emilia Popescu, Florin Calinescu, Stefan Banica Jr, Ion Caramitru, Willmark, Stela Popescu, Petre Geambasu si Alexandru Arsinel au transmis mesaje emotionante dupa moartea lui Cornel Patrichi.

Florin Piersic, indurerat dupa moartea lui Cornel Patrichi: L-am invidiat pentru asta. Era atat de talentat!

Marele actor Florin Piersic plange moartea lui Cornel Patrichi. Durerea din sufletul sau este fara margini. Afla mai multe in materialul video de mai sus! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )