Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

România Liberă România Liberă,
A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani. continuă pe România Liberă

A murit Michele Ferrero, creatorul Nutella. Cel mai bogat om din Italia avea 89 de ani

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au.

Creatorul Nutella Michele Ferrero, Cel mai bogat om din Italia, a murit

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au anuntat oficiali italieni.

Michele Ferrero a murit. Cum a cladit parintele Nutella un imperiu, devenind cel mai bogat ciocolatier de pe planeta

Cel mai bogat italian, supranumit parintele Nutella, Michele Ferrero a murit la varsta de 89 de ani dupa o lunga suferinta, informeaza Daily Mail. Ferrero detinea un imperiu de ciocolata ce valora 23,4 miliarde de dolari.

Cel mai bogat roman interbelic. Cum au facut comunistii sa dispara averea care valora noua tone de aur a lui Jean Mihail, un celebru burlac din Oltenia

Olteanul Jean Mihail a fost considerat cel mai bogat roman din perioada interbelica. Detinea sute de mii de hectare de teren si era totodata proprietarul unei averi, in bani, de un milliard de lei. Transformata, bogatia lui depasea valoarea a noua tone de aur.

Cel mai bogat roman interbelic. Cum au facut comunistii sa dispara averea care valora cat noua tone de aur a lui Jean Mihail, un celebru burlac din Oltenia

Olteanul Jean Mihail a fost considerat cel mai bogat roman din perioada interbelica. Detinea sute de mii de hectare de teren si era totodata proprietarul unei averi, in bani, de un milliard de lei. Transformata, bogatia lui depasea valoarea a noua tone de aur.

Michele Ferrero, creatorul Nutella, a murit la varsta de 89 de ani

Michele Ferrero, detinator al marcilor Nutella, Ferrero Rocher, Kinder Surprise si Tic-Tac, a murit la varsta de 89 de ani, informeaza The Guardian. Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume,.

Un bilet la Loto a imbogatit-o pe o romanca din Italia. Femeia a castigat 1.500 de euro pe luna, timp de 20 de ani

Un bilet de loterie a imbogatit-o pe o romanca din Italia. Femeia a castigat un venit de 1. 500 de euro pe luna timp de 20 de ani. Doar 5 euro a dat femeia pe biletul castigator. Vecinii spun ca romanca a cum.

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul.

Alerta terorista si in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, anunta Mediafax, citand Deutsche Welle. Politia din Braunschweig a anuntat ca evenimentul a fost anulat dupa ce surse de stat de incredere au aflat despre o amenintare concreta cu privire la comiterea unui atac de natura islamista.

VIDEO Sunt celebru, scoate-ma de aici!, cel mai asteptat reality-show din Romania, incepe luni. Ce probe le asteapta pe vedete

Luni va incepe cel mai spectaculos reality-show asteptat in Romania: Sunt celebru, scoate-ma de aici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )