Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT: , in DOLIU! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani LACRIMILE

B1 B1,
A MURIT: , in DOLIU! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani LACRIMILE

A primit o veste devastatoare in emisiunea sa de la Antena Stars. Unul dintre concurentii de la Te iubesc de nu te vezi s-a stins din viata. continuă pe B1

si Dan Capatos, rivali. Ce se intampla, dupa ce sotia lui incepe emisiunea la Antena Stars

Si Dan Capatos vor fi rivali incepand de luni, 21 octombrie. Cel putin in ceea ce priveste audientele. Sotia lui va prezenta emisiunea Like a Star, la postul de televiziune Antena Stars. Show-ul Gabrielei se va intercala cu cel al lui Capatos, de la Antena 1. si Dan Capatos, .

Surpriza de proportii. Cine sunt concurentii de la Like a Star. a dat lovitura

Fanii sunt in extaz, pentru ca vedeta revine pe micile ecrane. Dupa o pauza meritata, sotia lui aduce in prim-plan o noua emisiune cu un concept mai putin cunoscut. Show-ul Like a Star are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de urmaritori pe conturile personale de Instagram. Cine sunt .

TRAGEDIE pentru si ! DUMNEZEULE MARE, ce le-a putut FACE bona bietelor fetite intrece orice imaginiatie... E SFASIETOR! (GALERIE FOTO)

Si cauta in continuare o bona. VEZI AICI GALERIA FOTO Celebra prezentatoare se va intoarce luni, 21 octombrie, pe micile ecrane, la emisiunea Like a star de la Antena Stars, iar.

CUTREMUR MONDEN! a pierdut LUPTA: TOTUL s-a intamplat dupa NASTERE

Celebra prezentatoare a pierdut lupta cu kilogramele in plus dupa cea de-a doua nastere. Acesta este motivul pentru care, vedeta a inceput un amplu program de slabire accelerata, asa cum.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, a facut inca o cucerire. Cu cine se iubeste modelul dupa despartirea de Vito Schnabel, un milionar elvetian. Madalina Ghenea iubeste alt milionar! Cine este? in lumea mondena internationala se zvoneste ca a aparut un nou cuplu in peisaj. Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, alege numai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )