Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surpriza de proportii. Cine sunt concurentii de la Like a Star. Gabriela Cristea a dat lovitura

Playtech Playtech,
Surpriza de proportii. Cine sunt concurentii de la Like a Star. Gabriela Cristea a dat lovitura

Fanii Gabrielei Cristea sunt in extaz, pentru ca vedeta revine pe micile ecrane. Dupa o pauza meritata, sotia lui aduce in prim-plan o noua emisiune cu un concept mai putin cunoscut. Show-ul Like a Star are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de urmaritori pe conturile personale de Instagram. Cine sunt . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Cine sunt perechile ce vor concura in Asia Express 3? Alex Velea si Razvan Fodor, printre participanti!

Ne pregatim de Asia Express 3, iar 9 perechi de vedete vor pleca in Flipine si Taiwan pentru a filma acest nou sezon al show-ului de televiziune care face senzatie in Romania. Acolo, vor trebui sa se descurce in conditii extrem de sarace, dar si periculoase, cu doar 1 euro pe zi. Iata care sunt acestea.

Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Castigatorii Nobelului in economie denumirea corecta este Premiul pentru stiinte economice al Bancii Centrale Suedeze in memoria lui Alfred Nobel) sunt in numar de 3 anul acesta: Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer. Primii doi- Abhijit Banerjee 58 de ani), Esther Duflo 47 ani) - sunt sot si sotie, ambii profesori la MIT Banerjee i-a fost indrumator de doctorat celei careia i-a devenit sotie) si parintii unui copil de 7 ani, iar al treilea - Michael Kremer 55 de ani)- este profesor la Harvard.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2687 seconds )