Libnet.ro
UNICEF

23:01

A MURIT DE IERI! Detalii socante oferite de Arsinel despre moartea Stelei Popescu: Se pare ca a facut hemoragie interna (VIDEO)

B1 B1,
A MURIT DE IERI! Detalii socante oferite de Arsinel despre moartea Stelei Popescu: Se pare ca a facut hemoragie interna (VIDEO)

Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Aceasta a fost gasita de fata sa adoptiva in casa sa, aceasta sunand imediat la SMURD, dar medicii nu au putut decat sa. continuă pe B1

Detalii socante oferite de Arsinel despre moartea Stelei Popescu: A murit de ieri. Era lovita la cap, se pare ca a facut hemoragie interna (VIDEO)

Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Aceasta a fost gasita de fata sa adoptiva in casa sa, aceasta sunand imediat la SMURD, dar medicii nu au putut decat sa.

Stefan Banica Junior, despre moartea Stelei Popescu. Sunt socat. Teatrul romanesc inchide o pagina colosala

Stefan Banica Junior a vorbit despre moartea marii actrite Stela Popescu. Artistul este in stare de soc. Sunt socat pentru ca nu imi imaginez si nu mi-as fi imaginat acum, un om ca Stela,.

Detalii SOCANTE despre interlopul roman ASASINAT la Londra: L-au lucrat cei mai buni prieteni...

Unul dintre cei mai buni prieteni ai temutului lider interlop Sorin Serbu, executat in stil mafiot in fata unui club londonez, a facut o serie de dezvaluiri incredibile despre asasinatul care a socat.

Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Stela Popescu a murit. Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat ca este socata de moartea actritei Stela Popescu si ca a aflat din presa de acest lucru. Stela Popescu a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )