Libnet.ro
UNICEF

14:45

A murit Ionut Anghel, pacientul care astepta de trei ani un transplant la plamani. Ce mesaj a transmis cu ultimele puteri

Playtech Playtech,
A murit Ionut Anghel, pacientul care astepta de trei ani un transplant la plamani. Ce mesaj a transmis cu ultimele puteri

Ionut Anghel, tatal de 33 de ani, care astepta o speranta la viata, de trei ani, a pierdut lupta cu viata. Cu ultimele puteri, barbatul a transmis un mesaj catre autoritati, reprosand dezinteresul acordat muritorilor de rand. Mesajul sau a aparut la scurt timp dupa transferul medicului de la ATI in Belgia. Ionut respira cu . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

Klaus Iohannis, despre decesul lui Ionut Anghel: imi pare rau pentru acest tanar. Este nevoie de o reforma profunda a sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre cazul lui IonutAnghel, tanarul de 33 de ani care astepta de 2 ani untransplantde plamani.

Ultimul mesaj al lui Ionut Anghel inainte sa moara: A trebuit sa se intample iar o tragedie ca cea de la Piatra Neamt, ca sa se vada ca nu se misca mare lucru? (VIDEO)

Neputinta sistemului medical romanesc a mai produs o drama. IonutAnghel, tanarul de 33 de ani care astepta de 2 ani un transplant de plamani s-a stins din viata. Statul roman nu a gasit in tot acest.

Catalin Morosanu, in doliu dupa incendiul de la Piatra Neamt. A murit in salonul ATI care a ars

Nasul lui Catalin Morosanu, pe nume Sorin Cazan, a fost externat cu numai patru ore inaintea izbucnirii incendiului de sambata, de la ATI, Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar astfel a scapat cu viata. Catalin Morosanu, in doliu dupa incendiul de la Piatra Neamt Socrul lui insa, internat in acelasi spital, a murit in salonul ATI .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )