Libnet.ro
UNICEF

07:00

A murit Johan Cruyff. Gica Popescu: Daca imi cerea sa dorm in vestiar, o faceam. Este antrenorul de care mi-a placut cel mai mult

Adevărul Adevărul,
A murit Johan Cruyff. Gica Popescu: Daca imi cerea sa dorm in vestiar, o faceam. Este antrenorul de care mi-a placut cel mai mult

Johan Cruyff a murit la 68 de ani, fiind diagnosticat in urma cu un an cu cancer pulmonar. La Barcelona, el i-a antrenat pe Gica Hagi si pe Gica Popescu. continuă pe Adevărul

A murit Johan Cruyff.Lita Dumitru isi aminteste: Lui Pele i-am luat mingea, pe Cruyff nici n-am putut sa-l ating

Lita Dumitru a declarat ca Johan Cruyff a fost cel mai mare fotbalist din istorie, fostul international roman amintindu-si ca pe olandez nici nu a putut sa-l atinga.

A murit Johan Cruyff.Hagi: A fost idolul meu atat ca jucator, cat si ca antrenor

Gheorghe Hagi, care a fost antrenat de Johan Cruyff la FC Barcelona, a declarat, joi, pentru News. ro, ca olandezul i-a fost idol atat ca jucator, cat si ca tehnician.

A murit Johan Cruyff!

Siteul norvegian Nettavisen anunta ca legendarul fotbalist si antrenor Johan Cruyff a incetat din viata, in cursul noptii trecute. Olandezul suferea de cancer pulmonar. Diagnosticul a.

A murit Johan Cruyff. Mesaje de condoleante din toata lumea si o recunoastere: A fost cel mai bun

Presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini, a declarat ca Johann Cruyff, care a incetat din viata la 68 de ani, a fost cel mai bun jucator din toate timpurile, subliniind ca a pierdut un prieten.

Johan Cruyff s-a stins din viata, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul

Marele fotbalist si antrenor olandez Johan Cruyff a murit, joi, la varsta de 68 de ani. Fostul jucator de geniu al lui Ajax Amsterdam, al Barcelonei si al nationalei Olandei fusese diagnosticat cu cancer pulmonar in 2015.

Johan Cruyff a incetat din viata

Johan Cruyff, unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor, a incetat joi din viata, conform unui anunt facut de familia sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )