Libnet.ro
UNICEF

20:00

A murit Johan Cruyff. Mesaje de condoleante din toata lumea si o recunoastere: A fost cel mai bun

Adevărul Adevărul,
A murit Johan Cruyff. Mesaje de condoleante din toata lumea si o recunoastere: A fost cel mai bun

Presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini, a declarat ca Johann Cruyff, care a incetat din viata la 68 de ani, a fost cel mai bun jucator din toate timpurile, subliniind ca a pierdut un prieten. continuă pe Adevărul

A murit Johan Cruyff!

Siteul norvegian Nettavisen anunta ca legendarul fotbalist si antrenor Johan Cruyff a incetat din viata, in cursul noptii trecute. Olandezul suferea de cancer pulmonar. Diagnosticul a.

A murit Johan Cruyff.Lita Dumitru isi aminteste: Lui Pele i-am luat mingea, pe Cruyff nici n-am putut sa-l ating

Lita Dumitru a declarat ca Johan Cruyff a fost cel mai mare fotbalist din istorie, fostul international roman amintindu-si ca pe olandez nici nu a putut sa-l atinga.

A murit Johan Cruyff. Gica Popescu: Daca imi cerea sa dorm in vestiar, o faceam. Este antrenorul de care mi-a placut cel mai mult

Johan Cruyff a murit la 68 de ani, fiind diagnosticat in urma cu un an cu cancer pulmonar. La Barcelona, el i-a antrenat pe Gica Hagi si pe Gica Popescu.

A murit Johan Cruyff.Hagi: A fost idolul meu atat ca jucator, cat si ca antrenor

Gheorghe Hagi, care a fost antrenat de Johan Cruyff la FC Barcelona, a declarat, joi, pentru News. ro, ca olandezul i-a fost idol atat ca jucator, cat si ca tehnician.

Johan Cruyff a incetat din viata

Johan Cruyff, unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor, a incetat joi din viata, conform unui anunt facut de familia sa.

Johan Cruyff s-a stins din viata, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul

Marele fotbalist si antrenor olandez Johan Cruyff a murit, joi, la varsta de 68 de ani. Fostul jucator de geniu al lui Ajax Amsterdam, al Barcelonei si al nationalei Olandei fusese diagnosticat cu cancer pulmonar in 2015.

Europarlamentarii romani sunt in stare de soc. Norica Nicolai: Toata lumea este foarte ingrijorata. Bruxellesul este in haos

In Parlament sunt ceva colegi. Toata lumea este foarte ingrijorata. Se asteapta o decizie daca se suspenda toate lucrarile din ziua de astazi. Parte din aceasta zi este compromisa. Nu se.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )